Okullar arası Basketbol turnuvası

Genç Erkekler ve Genç Kızlar A kategorisi Basketbol Grup müsabakaları yapıldı.

Haberler 12.03.2018 - 12:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kökler Spor Salonunda Genç Kzlar kategorisi, Talaytepe Spor Salonunda ise Genç Erkek takmlarnn mücadele ettii karlamalara, 12 erkek ve 10 kz takm olmak üzere toplamda 22 takm ve 308 sporcu antrenör ve idareci katlm salad. 3 gün boyunca birbirinden güzel ve heyecan dolu maçlara sahne olan grup müsabakalarnn ardndan gruplarnda ilk sray elde eden takmlar belli oldu.

DERECE ALAN OKULLAR

Müsabakalarn sonunda; Genç Erkekler kategorisi A grubunda Özel Diyarbakr Doa Anadolu Lisesi , B grubunda Elaz Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve C grubunda Adyaman Altnehir Anadolu Lisesi gruplarn lider tamamlayarak Yar Finallere gitme hakk elde etti.

Genç Kzlar Müsabakalarnn sonunda; A grubunda Siirt ehit Zafer Klç Spor Lisesi B grubunda Özel Diyarbakr Temel Kavram Lisesi ve C grubunda Özel Batman Doa Anadolu Lisesi gruplarn lider tamamlayarak Yar Finallere gitme hakk elde etti.

Müsabakalarnn ardndan yar finallere gitmeye hak kazanan takmlara Altn madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü Spor ube Müdürü Akn Erim, Özel Doa Okullar Kurucu Müdürü ehmus Göçmen, ve Özel Diyarbakr Doa Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Can tarafndan takdim edildi.

TÜRKYE YARIFNALLERNDEYZ !

Bu sonuçlarla birlikte Kars ilinde de yaplan Bölge Müsabakalarnda Diyarbakr temsilen yarmalara katlan Özel Diyarbakr Final Anadolu Lisesi Grubunu 1. Olarak tamamlayarak Yarfinallere katlmaya hak kazand.

Böylelikle; 10-13 Nisan 2018 tarihleri arasnda düzenlenecek olan Türkiye Yarfinallerine Diyarbakr temsilen Genç Erkekler Kategorisinde Özel Diyarbakr Doa Anadolu Lisesi ile birlikte Özel Diyarbakr Final Anadolu Lisesi; Genç Kzlar Kategorisinde ise Özel Kavram Temel Lisesi katlm salayacak.

Ana Sayfaya Git