Önce Görevlerini Bilsinler

Amedspor’un 26 Ağustos’ta yapmayı planladığı sezon açılış programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tadilata ihtiyaç olduğu gerekçesiyle saha vermediği yönündeki iddiasına sert tepki gösterildi.

Haberler 27.08.2018 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedsporun 26 Austosta yapmay planlad sezon açl programna Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü tarafndan tadilata ihtiyaç olduu gerekçesiyle saha vermedii yönündeki iddiasna sert tepki gösterildi.

Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, bilgiden yoksun ve karalamaya yönelik açklamann kamuoyunda gördüklerini söyledi.

Demir, Diyarbakr stadyumuyla ilgili sosyal medyada çkan yalan yanl bilgilerin gerçei asla yanstmadn belirtti.

Demir, u an yeni stadn çimilerinin bakm ve dizayn yapldn kaydetti.

Demir, öyle dedi:

L MÜDÜRLÜÜ AçIKLAMA YAPTI

l müdürlüü olarak çim bakmn üstlenen firmayla alakal sözlememizi imzaladk. nallah yeni sezonda stadmz müsabakalara hazr hale getirelecektir. Ayrca ilimizin takmlarndan Diyarbekirspor ve Amed Sportif Faaliyetler maçlarn yeni stadmzda oynamayla alakal talebte bulunmulardr. Bizde genel müdürlüümüzden aldmz yetkiyle iki takmmzn taleblerine olumlu yönde cevap verdik. ki takmmz da resmi yazyla protokole davet ettik. Ama iki takmmzda protokol imzalamaya henüz itrak etmemilerdir. Bu anlamda iki takmmz protokolü imzalamar durumunda bu sezonda müsabakalarn oynayabileceklerdir.

Demir, resm bir kurum olduklarn ve bütün taleplerin resmi yaplmas gerektiini vurgulad.

SORUMLULUKLARINI BLSNLER

Yalan beyanda bulunanlarn, kurumlarn haksz bir ekilde eletirdiine dikkat çeken Demir, Akla ziyan açklamada bulunanlar, önce görevlerini yerine getirsinler. Bu kurum ve bu stat ne kimsenin babasnn maldr nede bir yöneticinin beceriksizliini gizlemek için kulland bir alandr. Resmi hiç bir yükümlülüünü yerine getiremeyen sözde yöneticiler önce yapmalar gerekenleri yapsnlar. Daha sonra yalan ve iftiralara snsnlar. Hiç bir tesisi olamayan bu kulüplerimiz, barndklar tesislerin de devlet kurumlarna ait olduunu unutmasnlar. Yalan ve iftiralarla kurumumuzu hedef almay braksnlar. Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü mahalle bakal deil, resm bir kurumdur. Bu meenle herey resm yazmalar ve belgelerle gerçekleir. Resmiyeti bilmeyenler sosyal medya üzerinde ahkam kesmesinler eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git