Önce Kadro Dışı, Sonra Devam

Amedspor, geçen sezonun devre arasında kadro dışı bıraktığı Muhammet Yılmaz ile yeniden anlaştı. Tecrübeli forvet,” Camianın beklentilerini karşılamak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Haberler 24.07.2019 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor, 28 yandaki forvet oyuncusu Muhammet Ylmaz ile yeniden anlatn açklad. Geçen sezonun devre arasnda disiplinsiz davranlar gerekçe gösterilerek kadro d braklan futbolcu ile sözleme yenilendi. mza törenine futbol ube sorumlu yöneticilerimizden Cemal Dorul ve kulüp basn sözcüsü yöneticimiz Mirza Tanaman katld.

Var gücümle çalacam

Geçen sezon 12 maçta forma giyen Muhammet, 1 gol atma baarsn gösterdi. mza töreninde ksa bir açklama da bulunan Muhammet, Kulübüm Amedspor ile yola devam edecek olmaktan son derece mutluyum. Camiann beklentilerini karlamak için var gücümüzle mücadele edeceiz. Bu vesile ile inallah hak ettiimiz ampiyonlua ulaarak bizden baar bekleyen camiamz sevindiririz. dedi.

Transfer Eletirilerine Cevap

Amedspor yönetimi, taraftarlarn baz oyuncu transferleriyle ilgili eletirilerine yazl açklama yaparak cevap verdi. Yaplan açklamada,baz oyuncularn takmda kalmasnn istenildii ancak oyuncularn bunu kabul etmediine dikkat çekildi.

Kulüpten Bilgilendirme Açklamas

Bilindii üzere transfer komitemiz kulübün transfer politikas gereince emek sarf ederek youn çalmalarn sürdürüyor. uana kadar yaplm transferler futbol emekçilerinin sportif yeterliliinin yannda, ayrca kültür ve ahlakl olmalar esas alnarak gerçeklemitir. Yeni sezona ilikin ihtiyacmz olan mevkilere nokta transfer çalmamz devam etmektedir.

Kamil çer Transferi

Transfer çalmalar kapsamnda Kamil çer, ile ikili görüme yapmak üzere davet edilmitir. Yaplan görümelerde tüm srarl giriimlerimize ramen anlama salanamamtr. Söz konusu sporcu zaman talep etmi ve bu sürede baka bir kulüple anlat bilgisi tarafmza iletilmitir

Hasan Küçük Transferi

Hasan Küççük ile yaplan görümede anlama salanmasna ramen kendisi ailevi nedenleri dile getirerek affn isteyerek baka kulüple anlamtr

Gerçekleen Transferler

Azad Kevin Odaba (Solbek)

Tolga Tekin (Solbek)

Hüseyin Ylmaz (Orta saha)

Onur Alkan (Orta saha)

Reo Akn (Sabek)

Ouz Özden (Stoper)

Ayrlan Futbolcular

Mehmet Sddk stemi

Ouz çetinkaya

Hasan Küççük

lyas Akan

Nezir Özer

Ercan çapar

Ana Sayfaya Git