Önce Puanlar, Sonra Revizyon

Amedspor, sezonun ilk yarısında kalan 3 maçın 2’sini kendi sahasında yapacak. Bu maçlarda iyi sonuçlar alıp devre arasında yapılacak revizyona yönelmek istiyor.

Haberler 28.11.2019 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta kötü bir sezon geçiren Amedspor, devre arasnda takmda revizyona gitmenin hesaplarn yapyor. Devre arasnda bir çok oyuncunun gönderilmesi ve takma takviyeler yaplmas planlanyor. Ancak kalan maçlarn kritik olmasndan dolay revizyon imdilik yüksek sesle dillendirilmiyor.

Kalan üç maçn 2sini arka arkaya kendi sahasnda yapacak. Bu hafta Y.çorumsporla ve gelecek hafta da Krklarelisporla Diyarbakrda karlaacak. lk yarnn son haftasnda ise negölspora konuk olacak.

Savunmada Büyük Sknt Var

Takmda sakat futbolcularn fazla olmas teknik heyete kadro seçiminde zor anlar yaatyor. Özellikle savunma blounda büyük sknt dikkat çekiyor. Ouz ve Yiitcann sakat olmasndan dolay son iki haftada stoperde farkl mevkilerdeki oyunculara yer veren Mehmet Budakn,en baarl deplasman takm olarak d sahada 18 puan toplayan Y.çorumspora kar savunmadaki soruna çare üretmeye çalyor.

Bu arada kart cezals Burak Tademirin de Pazar günü Y.çorumspora kar forma giyemeyecei belirtildi. Tecrübeli futbolcu A.Afyonspor maçnda krmz kart gördükten sonra PFDKdan 3 maç ceza almt.

Ana Sayfaya Git