Orak: “Sporcularımızın sağlık durumu iyi”

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekibi Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm sporcuların evlerinde olduğunu ve sağlık durumlarının iyi olduğunu aktardı.

Haberler 27.03.2020 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadnlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Elaz l Özel dare, liglere Koronavirüs salgn nedeniyle verilen aray dinlenerek geçiriyor. Salgn ve sporcularn son durumuna ilikin olarak bilgiler veren kulübün Baantrenörü Olcay Orak, Ligler hakknda tatil karar çktktan sonra bizlerde evlerimize geldik. Ben zmirde ikamet ediyorum ve yaklak 10 gündür market alverileri haricinde darya çkmyoruz. Bilim Kurulumuz ve Salk Bakanmzn önerileri üzerine herkesi de evde kalmaya davet ediyorum. Maalesef ki vaka saylar, can kayplar ülkemizde artyor. Hepimiz tedbir almak zorundayz. nallah aldmz önlemlerle bu kara günleri geride brakacaz millet olarak diye konutu.

YABANCI SPORCULARIMIZ ÜLKELERNE GTT

Takmn yabanc oyuncularnn liglerin ertelenmesi kararnn ardndan ülkelerine gittiini aktaran Orak, Hepsiyle iletiim halindeyiz. Allaha ükür u ana kadar hem yerli, hem yabanc oyuncularmzn kendilerinde ve ailelerinde herhangi bir sknt yok. nallah da olmaz. Sürekli konuuyoruz kendileriyle. Federasyonumuzun belirleyecei takvime göre antrenmanlara balayacaz. Sizlerin araclyla tüm Elazllara selamlarm gönderiyor, tedbiri elden brakmayalm ve evimizde kalalm diyorum ifadelerini kulland.

Elaz ekibi, 24 Ocakta meydana gen 6.8lik depremin ardndan Ankarada iç saha maçlarna çkyordu.

Ana Sayfaya Git