Ordu planları ceza çizgisinde!

Bu hata sonu deplasmanda Orduspor'la karşılaşacak olan ve galibiyeti hedefleyen Spor toto 3. lig 3. grup temsilcimiz Diyarbekirspor kulübü küfürlü tezahürat için uyarı açıklaması yaptı. Orduspor maçı hazırlıkları ise yoğun bir mesaiyle devam ediyor.

Haberler 08.12.2016 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT UYARISI

Kötü ve çirkin tezahüratlar bölge takmlarna zarar vererek maddi açdan sknt yaayan takmlarn cann yakmaya devam ediyor. Tribünlerdeki küfürlü tezahüratlar nedeniyle sürekli cezaya maruz kalan Diyarbekirspor, TFF Hukuk Müavirlii tarafndan geçen hafta oynanan Orhangazispor maçnda taraftarlarn neden olduu kötü ve çirkin tezahüratlardan dolay PFDKya sevk edildi. Maçta görev yapan TFF temsilcilerinin raporunda, maçn her iki yarsnda da küfürlü tezahüratlar yapldna dikkat çekilerek ceza istendi.

SEYRCSZ OYNAMA RSK YÜKSELD

Bu sezon ayn eylemden dolay 3. kez PFDKya sevk edilen Diyarbekirsporun cezas Perembe günü belli olacak. Bundan sonraki eylemlerde seyircisiz maç oynama cezalar devreye girecek olmas, Diyarbekirsporu zora soktu. Yaplan açklamada; Kötü ve çirkin tezahüratlar tribünlere yakmyor. Bu durum hem kentimizin imajna zarar veriyor,hem de kulübümüzü maddi ve manevi olarak zor durumda brakyor. Bu konuda tüm taraftarlarmz duyarl ve hassas davranmaya davet ediyoruz. denildi.

ORDUSPOR MAçI HAZIRLIKLARI

Öte yandan Zirve mücadelesi veren Diyarbekirsporda Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Orduspor maçnn idmanlar youn bir tempoda sürdürülüyor. Geçen haftay sahasnda oynad Orhangazisporu malup ederek zirve mücadelesinde bende varm diyen Diyarbekirsporda. Pazar günü oynanacak olan Orduspor maç gündeme oturdu. Yeil Krmzl futbolcular idman öncesi Teknik direktör Metin Altnayn saha içerisindeki haftann önemini belirten ksa toplants sonrasnda idmanlarna baladlar. Diyarbekirspor tesislerinde yaplan antreman znma ve kou ile balad.. Isnmaya yönelik koordinasyon çalmasyla devam eden antrenmanda taktik çalmasna geçildi. Tam sahada yaplan taktik arlkl çalmada teknik direktör Metin Altnayn zaman zaman oyunu durdurarak müdahalede bulunmas dikkatlerden kaçmad. Günün tek çalmas 9a 3 top kapma çalmasyla son buldu. Altnay yapt açklamada, Her maç gibi Ordusporda ayn. ster deplasmanda olsun ister sahamzda fark etmiyor. Kazanmamz gerekiyor. Zirve yarnda rakiplerimizle olan puan farkn kapatmamz gerekiyor.Ligin ilk yarsn avantajl bir ekilde kapatmak istiyoruz. dmanlarmz Cuma günü öleden sonra tamamlayacaz. Futbolcularmn öz verili çalmalar bizleri fazlasyla sevindiriyor. dedi.

Ana Sayfaya Git