Orhangazi'ye aman dikkat!

Diyarbekirspor'un kendi evinde ağırlayacağı Orhangazispor için, teknik heyet futbolculara "aman ha dikkat" uyarısını yaptı.

Haberler 02.12.2016 - 10:21 Son Güncelleme : 02.12.2016 - 10:24

Ligde liderlik mücadelesi veren Diyarbekirspor, geçtiimiz hafta kendi evinde Orduspora farkl yenilerek yara alan ve teknik heyet konusunda kan deiiklii yapan Orhangazisporu arlayacak. Yeil-Krmzl teknik heyet, Orhangazisporu yaral aslana benzeterek, futbolcularna aman ha dikkat uyarsnda bulundu.

RAKBE AMAN DKKAT

Diyarbekirspor 4 Aralk Pazar günü Seyrantepe Stadnda saat 13.00da balayacak maçta ligin önemli takmlarndan Orhangazisporu arlayacak. Sezonun ilk be maçnda baarl bir çk yakalayan ancak son haftalarda sürekli puan kaybeden Bursa takm Orhangazispor son 9 maçta sadece 7 puan almas dikkat çekti. Geçtiimiz hafta sahasnda Orduspora 4-2 yenilen takmn Teknik direktörü Turul Metin görevinden alnd.

Yenilgi ve teknik heyet deiikliiyle adeta yaral aslana dönen Orhangazispor, Diyarbekirspor için tehdit oluturuyor. Teknik heyet bu konuda futbolcular uyard.

KAZANMAK STYORUZ

Teknik Direktör Metin Altnay, Orhangazispor karsnda kazanmaktan baka düüncelerinin olmadn belirterek öyle dedi; Bizim için tüm rakipler saygn ve deerlidir. Her maçn zorluk derecesi vardr. Oynanmadan hiçbir maç kazanlmaz. Orhangazispor,Diyarbakr gibi önemli bir deplasmandan galibiyetle dönerek moral bulmak isteyecektir. Bizim için her rakip önemli olup her maç final deerindedir. Diyarbekirspor olarak kazanmaktan baka düüncemiz yoktur. yi mücadele ederek ve iyi oynayarak kazanacaz.

Ana Sayfaya Git