Orkan satışta, Muhayer kiralık!

Beşiktaş'ta kamp kadrosuna alınmayan Orkan Çınar ve Muhayer Oktay'la ilgili karar belli oldu. Orkan'ı elden çıkarmayı düşünen yönetim, Muhayer'i ise kiralık olarak gönderip gelişim göstermesini bekleyecek.

Haberler 03.01.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktan 3-10 Ocak tarihleri arasnda Antalyada yapaca kamp kadrosu belli olurken Teknik Direktör Abdullah Avc, Orkan çnar ve Muhayer Oktay kampa götürmeme karar ald. Takm kadrosuyla ilgili Abdullah Avc, yönetime raporunu sunarken, idareciler de bu 2 futbolcuyla ilgili olarak görümelere balayacak. Orkan çnar bonservisiyle birlikte göndermek isteyen siyah-beyazllar, uygun bir teklif gelmesi durumunda bu futbolcuyu satacak. Ancak ideal bir transfer teklifi gelmezse, bu futbolcu kiralanacak.

Kartaln genç oyuncularndan Muhayer Oktay ise kiralk olarak gönderilecek. 20 yandaki oyuncuyu ilerleyen dönemde deerlendirmek isteyen yönetim, Muhayerin oynayabilecei bir takmda tecrübe kazanarak geliim göstermesini istiyor. Özellikle TFF 1. Lig ekiplerinden birçok takm bu futbolcular gündemine alrken, yönetimin ilk hedefi Muhayerin Süper Ligde oynayabilecei bir takma gitmesi yönünde. Orkan çnar için de Süper Lig ekiplerinin yan sra TFF 1. Lig takmlarndan teklifler var.

Ana Sayfaya Git