Ozan Kabak'a yılın çaylağı ödülü

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, 'Bundesliga'da Yılın Çaylağı' ödülünün sahibi oldu.

Haberler 08.06.2019 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bundesligann resmi internet sitesi üzerinden gerçekletirilen oylamada rakiplerinden fazla oy toplayan 19 yandaki stoper Ozan Kabak, ligde ilk sezonunu geçiren futbolculardan en baarl seçilen isme verilen yln çayla ödülünü kazanmay baard.

Ozan Kabak, oylamada takm arkada Nicolas Gonzalez, Eintracht Frankfurttan Evan Ndicka, Fortuna Düsseldorftan Dodi Lukebakio, Hoffenheimdan Reiss Nelson, Borussia Dortmunddan Achraf Hakimi ve Nürnbergden Matheus Pereiray geride brakt.

2018-2019 sezonunun devre arasnda Galatasaraydan Stuttgarta transfer olan milli futbolcu, ligde 16nc sray alarak play-out maçlarna katlan ve bu maçlar sonucunda Union Berline elenerek küme düen Stuttgartta 15 maça çkarak 3 gol kaydetti.

Öte yandan sosyal medya hesab üzerinden bir açklama yapan Ozan Kabak, Dünyann en önemli liglerinden Bundesligaya geldikten sadece 4.5 ay sonra bu önemli ödülü almak, doru yolda olduuma dair inancm artryor. Destek veren herkese teekkürler ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git