Ozan Kabak'tan Schalke04'e veda

Ara transferin son gününde Almanya Bundesliga ekibi Schalke04'ten İngiltere Premier Lig devi Liverpool'a transfer olan milli futbolcu Ozan Kabak, sosyal medyadan mavi-beyazlı kulübe veda etti.

Haberler 03.02.2021 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Schalke04e veda paylamn Türkçe ve ngilizce olarak yapan 20 yandaki stoper, u ifadeleri kulland:

Bir buçuk yl akn süredir formasn giydiim Schalke04 Kulübünden bugün itibariyle ayrlm bulunuyorum. Burada geçirdiim süre boyunca, mavi-beyaz renkler için birlikte mücadele ettiim tüm takm arkadalarma ve hocalarma teekkür ederim. Schalke04 Kulübü en ksa sürede layk olduu yerlere gelecektir. Desteini her zaman arkamda hissettiim Schalke04 taraftarna sevgi ve sayglarmla.

FATH TERM: GÜVENM GURURA çEVRDN EVLAT

Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Avrupa devine transfer olan eski örencisi Ozan Kabak için sosyal medya hesabndan özel paylamda bulundu. Terim paylamnda, Güvenimi gurura çevirdin evlat. Yolun açk olsun, yüzün hep gülsün ifadelerine yer verdi.

42 MAçTA FORMA GYD, 3 GOL KAYDETT

VFB Stuttgarttan Temmuz 2019da Schalke04e transfer olan Ozan Kabak, mavi-beyazl formayla 42 resmi maça çkt ve 3 de gole imza att.

SCHALKEDEN SAVUNMAYA TAKVYE

Ozan, Adann yolunu tutarken, dier taraftan Schalke04 de Arsenaldan 28 yandaki Alman savunma oyuncusu Shkodran Mustafiyi renklerine balad.

Ana Sayfaya Git