Özdemir'e destek

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ekrem Karakoç, "Futbol Federasyonu Başkanı Özdemir ülke futbolu için büyük bir kazanımdır. Kulüpler arasında yaşanan kısır çekişmelere alet edilmesini doğru bulmuyoruz." dedi.

Haberler 11.09.2019 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Karakoç, Özdemirin sporu seven i adam kimliiyle bugüne kadar Türk sporuna ve kulüplere maddi ve manevi olarak büyük destekler saladn belirterek, öyle konutu:

ÖZDEMRE TAM DESTEK

Nihat Özdemirin kulüpler arasndaki ksr çekimelere alet edilmemesi gereken bir deerdir. Kendisi bize göre büyük bir deerdir. Bugüne kadar bir çok kulübe ve spora kendi irketlerinin araclyla sponsor olmu, maddi destek salam ve kamp giderlerini karlamtr. Türkiyede bu kadar spora hizmet eden ve katk sunan kaç i adammz var? Futbol Federasyonu Bakan Özdemir ülke futbolu için büyük bir kazanmdr. Kulüpler arasnda yaanan ksr çekimelere alet edilmesini doru bulmuyoruz. Kendisi kiilii ve yaptklaryla bunlarn çok ötesindedir.

Karakoç, Süper Amatör Futbol Liginde ampiyonluk mücadelesi verdiklerini ifade ederek, kulübe destek amacyla 10-30 Eylül tarihleri arasnda Balar Belediyesi Göletli Parkta Yöresel Ürünler Hediyelik Eya Festivali düzenleyeceklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git