Özdilek: "Tek odak noktamız galibiyet"

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray karşısında tek odak noktalarının galibiyet olduğunu söyledi.

Haberler 02.03.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligin 24üncü haftasnda B.B Erzurumspor, Galatasaray konuk edecek. Mavi-Beyazl ekipte teknik direktör Mehmet Özdilek, basn mensuplarna açklamalarda bulundu.

ampiyonluun en büyük favorilerinden biri olan Galatasaraya kar akl, düünce ve sabrla oynayacaklarn belirten Mehmet Özdilek, Galatasaray maçnda 4 eksiimiz olacak. Samet, Tolga ve Kanstrupun sakat, Opseth ise cezal. Rakip Galatasaray. ki tane farkl hedefi olan iki takmn mücadelesi olacak. Hep söylediim gibi ligde kolay müsabaka yok. Hafta bandan beri çalmalarmz sürdürüyoruz. Bizim açmzdan önemli müsabaka. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacamz maç kazanma odakl oynayacaz. Dolu tribünlere kar oynayacamz düünüyorum. Taraftarmz yine yanmzda olacak. Bu ortamda amacmz kazanmak olacak. Maç saati ile ilgili çok ey yazld ve çizildi. Federasyonun kararna sayg duyduk. Biz maça hem fiziksel hem zihinsel olarak hazrz. Tek odak noktamz kazanmak. Geldiimiz günden beri hep final maç oynuyoruz. 15 haftadr her maç kazanmak odakl oynuyoruz. Fakat beklediimiz skoru alamadk. Oynadmz futbolla kamuoyunun takdirini alm bir takmz. Geçen hafta beklenmedik bir malubiyet aldk. Futbolcularn 45 dakika kötü oynama haklar bende var. 10 kii kalmamz planlar altüst etti. Bizim gibi tecrübeli bir takm 90+2de malubiyet gölünü yememeliydi. 11 hafta var. 33 puann olduu yerde pes etmek gibi bir düüncemiz yok, olmayacak da. Her hafta yeni bir heyecan. Bu haftaki heyecan Galatasaray galibiyeti ile desteklemek istiyoruz. Ümit ediyorum ki bunu baarrz diye konutu.

FUTBOLCU SALIINI SIKINTIYA SOKACAK ZEMN YOK

Uzun bir aradan sonra ilk kez gece maç oynayacaklarn ifade eden Özdilek, K dönemine girdiimiz günden itibaren maçlarmz 13.30 ya da 16.00da oynadk. En son Beikta maçn stanbulda 19.00da oynadk. Gece maç nedeniyle antrenmanlar gece yapmaya baladk. Zemin çok iyi. Belki souk olabilir ama biz soua alz. Bunu bir avantaj olarak kullanacaz. Futbolcu saln skntya sokacak zemin yok dedi.

Milli takmdaki teknik direktör deiimiyle ilgili de konuan Mehmet Özdilek, enol Günein doru bir seçim olduunu ifade ederek Hem kendisine hem de milli takma hayr olmasn diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git