Özlenen tablo!

Geçen hafta Türkiye Kupası final maçı ile açılan Diyarbakır Stadı, önceki akşam Diyarbekirspor-Tire 1922 arasındaki play-off mücadelesine ev sahipliği yaptı.

Haberler 17.05.2018 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tribünlerin tamamen dolduu karlamay izlemek için gelen çok sayda sporsever, bilet bulamad için stada giremedi

Taraftar Ömer Faruk Girien ehrimize spor adna çok güzel bir yatrm oldu. Devletimize teekkür ediyoruz

Diyarbakrda geçen hafta Ziraat Türkiye Kupas final maç ile açl yaplan Diyarbakr Stad, dün oynanan TFF 3. Lig maçnda tamamen doldu.

Gençlik ve Spor Bakanl ile Babakanlk Toplu Konut daresi (TOK) Bakanlnca Kayapnar ilçesinde 160 milyon liraya yaptrlan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakr Stad, futbolseverlerin beenisini ald.

Skor göstergesi, restoran, kafeteryalar, VIP salonlar, basn tribünü, otopark, seyirci ve sporcu girii en uygun ekilde tasarlanan UEFA ve FIFA standartlarnda hizmet veren stadyuma gelen sporseverler, rahat ortamda maç izlemenin keyfini yaad.

Geçen hafta Türkiye Kupasnda Teleset Mobilya Akhisarspor ile Fenerbahçe arasndaki final maçyla ile açl gerçekletirilen stat, dün 3. Lig 2. Grupta Diyarbekirspor-Tire 1922 arasndaki play-off yar final mücadelesine ev sahiplii yapt. Tribünlerin tamamen dolduu karlamay izlemek için gelen çok sayda sporsever bilet bulamad için stada giremedi. Bilet bulamayanlar, hem maç izleyemedii için hem de yeni stad göremedii için üzüldü.

Diyarbekirspor taraftar Yusuf Akyl, AA muhabirine yapt açklamada, Diyarbekirspora destek vermek ve yeni stadyumu görmek için tribünde yer aldn söyledi.

ehrin modern stada kavumasndan duyduu memnuniyeti dile getiren Akyl, Böyle bir stadn Diyarbakra yaplmas, Diyarbakrllar ve bölge halk için büyük avantajdr. Diyarbakr Stadnn buraya yaplmas çok güzel olmu. dedi.

- Girien: Stad gördük, çok beendik

Taraftar Ömer Faruk Girien ise maça ilginin yüksek olduunu söyledi.

Seyircilerin bir ksmnn yeni stad görmek için geldiini aktaran Girien, Stad gördük, çok beendik. çi, d ve çevre düzenlemesi en güzel ekilde yaplm. ehrimize spor adna çok güzel bir yatrm oldu. Devletimize teekkür ediyoruz. Stat, Avrupa standartlarnda yaplm. ifadelerini kulland.

Bilal Doan ise stadn içinin ve dnn mükemmel olduunu dile getirerek, yetkililere teekkür etti.

Ferhat Ölmez de sporseverlerin maça youn ilgisinde, modern stadn etkisinin büyük olduunu vurgulayarak, Stad çok beendik. nallah kentte çok daha güzel çalmalar olacak. Stadyumun içi de d da çok güzel. diye konutu.

Yunus Batmaz ise bilet bulamad için üzgün olduunu belirterek, modern stadn yaplmasnn kendilerini mutlu ettiini söyledi.

Ana Sayfaya Git