Paralimpik sporcu Aysel Özgan'dan "Evde kal" çağrısı

Koronavirüs salgını nedeniyle sporcular, yurdun dört bir yanından "Evde kal" çağrısında bulunuyor. Antrenmanlarına da aynı zamanda evlerinde devam eden sporcular, salgının daha fazla yayılmaması amacıyla bu çağrılara destek veriyor.

Haberler 31.03.2020 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haval tabanca brannda Türkiyeyi 3 kez olimpiyatlarda temsil eden ve dünya kupalarnda da 4 kez dereceye girerek gurur yaatan paralimpik sporcu Aysel Özgan da, olimpiyat hedefleri dorultusunda çalmalarn evinden sürdürüyor. 2008 Pekin, 2012 Londra ve 2016 Rio Olimpiyatlarnda Türkiyeyi temsil eden, Bedensel Engelliler Atclk Dünya Kupasnda haval tabanca brannda dünya ampiyonluunun yan sra, 30dan fazla madalyas bulunan paralimpik sporcu, hedefleri dorultusunda ylmadan antrenmanlarna devam ediyor.

EVDE KAL çARISI

Evin içerisindeki spor aletleriyle birlikte kondisyonunu korumay amaçlayan Aysel Özgan, bu yl Japonyann Tokyo kentinde düzenlenmesi planlanan ancak salgn nedeniyle ertelenen olimpiyatlarda da boy göstererek, ülkemizi temsil etmek istediini dile getirdi. Birçok organizasyonun salgn nedeniyle iptal edildiine iaret eden Özgan, Gücümüzü korumak zorundayz. Bunun için de evde aksatmadan antrenmanlar sürdürerek, kendimizi hazr halde tutmalyz dedi.

Özgan, özellikle salgnn ülkemizi de etkilediine iaret ederek, Kendini, aileni, sevdiklerini düünerek evde kal Türkiye çarsnda bulundu.

Ana Sayfaya Git