Parola galibiyet!

Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, Payasspor deplasmanı için parola "galibiyet" dedi. Takım dün Hatay'a gitti.

Haberler 25.03.2017 - 11:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3. ligdeki temsilcimiz Diyarbekirspor, Hatay temsilcisi Payassporla kar karya gelecek. Haftann kritik maçlarndan kabul edilen karlama için Diyarbekirspor parola galibiyet diye belirlerken, Teknik Direktör Ahmet Duman, üç puandan baka bir düüncelerinin olmadn söyledi.

Baarl bir grafik çizdiklerini ifade eden Duman, Payassporu deplasmanda yenip play offa biraz daha yaklap garantilemek istiyoruz. Bu parolayla sahaya çkacaz. Rakibimizin ligdeki konumuna bakmyoruz. Futbolcularma güveniyorum ve onlarda büyük bir moral ve motivazyonla, 90 dakikaya odaklanm vaziyetteler.

Ligde 50 puanla 4 srada bulunan Diyarbekirsporun rakibi olan Hatay temsilcisi Payasspor ise 31 puanla, 11. srada bulunuyor. Saat 15.00te Payas stantnda oynayacak karlamay Eskiehir bölgesinden, Sercan Murat Gündüz yönetecek.

DYARA PARA CEZASI

Öte yandan, Diyarbekirspora, 18.03.2017 tarihinde oynanan Sultanbeylispor maçnda, hakem ve misafir takm soyunma odalarnda scak suyun akmamas suretiyle talimatlara aykr hareket etmesinden dolay takdiren 2.500.-TL para cezas verildi.

Ana Sayfaya Git