Pasur Belediyespor'un Antalya kampı devam ediyor

Diyabakır Deplasmanlı 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Pasur Belediyespor'un devre arası 5 günlük kamp çalışmaları Antalya'da Teknik Direktör Şefik Şeker nezaretinde devam ediyor.

Haberler 29.01.2018 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Futbolcularn ksa zaman içerisinde bir birleriyle kaynamas yönetim ve teknik heyeti sevindirdi. Pasur Belediyesporun kamp süresi içerisinde dier takmlarla özel karlamalar yapaca belirtildi. Pasur Belediyespor Teknik Direktörü efik ekerin yaplacak olan özel karlamalarda kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giydirecei örenildi.

ANTALYA KAMPI

Pasur Belediyespor Kulübü Bakan Cihan Sari, kamp sayesinde sporcularn morallerinin üst seviyede olduunu belirterek, kamp çalmasndan istedikleri verimi aldklarn dile getirdi. Sari, Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Fatih Dülgerolunun katklaryla gerçekleen 5 günlük kamp çalmalarmz ikinci devreye daha yüksek moralli ve iyi bir performans sergilememize vesile olmutur. Öncelikli olarak bizlere bu imkan salayan Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Fatih Dülgeroluna teekkür ediyorum. Bilindii gibi biz ilk devreyi 11 galibiyet, 2 malubiyetle tamamlayarak 33 puanla liderle ayn puan paylaarak ikincilikle olduk. Temel amacmz ligi lider olarak tamamlayp bir üst lige çkmaktr. Ben teknik heyet ve sporcularma güveniyorum, inallah ikinci devre bizim açmzdan daha iyi geçecektir dedi.

Ana Sayfaya Git