Pepe, Beşiktaş'a renk katacak

TFF 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor Teknik Direktörü ve eski Beşiktaşlı futbolcu Yusuf Şimşek, Beşiktaş'ın Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe) transferine ilişkin, "Beşiktaş'ın çok iyi bir transfer yaptığını düşünüyorum. Zaten Beşiktaş iyi bir takım. Bence bu transfer takıma biraz daha renk katacak." dedi.

Haberler 08.07.2017 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Geliim Direktörlüünce düzenlenen UEFA Pro Lisans Kursu nedeniyle Erzurumda bulunan imek, Palandöken Da eteklerindeki Yüksek rtifa Kamp Merkezinde AA muhabirinin sorularn yantlad.

imek, Beiktan Portekizli savunma oyuncusu Pepenin transferini deerlendirerek, tecrübeli futbolcunun Beiktata baarl olacana inandn belirtti.

- Dünya yldzlarnn gelmesi önemli

Pepenin disiplinli bir savunma oyuncusu olduunu ifade eden imek, Beiktan çok iyi bir transfer yaptn düünüyorum. Zaten Beikta iyi bir takm durumunda. Bence bu transfer takma biraz daha renk katacak. Pepe, gerçekten çok önemli bir oyuncu. Böyle dünya yldzlarnn Türkiyeye gelmesi çok önemli. diye konutu.

imek, bu tür transferlerde önemli olann ülke futboluna bir eyler katabilmek olduunu aktararak, Türkiyeye dünyaca ünlü çok sayda futbolcunun geldiini hatrlatt.

- Önemli olan Türk futboluna bir eyler katabilmek

Gheorghe Hagi, Alex de Souza ve Samuel Etoo gibi oyuncularn Türkiyede futbol oynadna dikkati çeken imek, Bu tür sporcularn geldikten sonra Türk futboluna bir eyler vermesi gerekiyor. Gheorghe Hagi ve Alex de Souza gibi oyuncularn Türk futboluna katklar var. nallah Pepe de oynad futbolla hem Türk futboluna katk salar hem de Beiktaa faydal olur. ifadelerini kulland.

Yusuf imek, Beiktan geçen sezonu ampiyon olarak tamamladn hatrlatarak, sözlerini öyle tamamlad:

Önümüzdeki 4 sezon dört büyükler yine ampiyonluk yarnda olacak. Güzel bir sezon yaayacamz düünüyorum. Beiktan ne kadar ans varsa, dier takmlarn da ans var. Tabii ki Pepe takma büyük bir katk salayacak ama dier takmlar da güzel transferler yapyor. Güzel bir lig geçeceini düünüyorum.

Ana Sayfaya Git