Perdeler kapanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. ve 3. Ligde 2018-2019 sezonunun normal lig maratonu yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak.

Haberler 04.05.2019 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ampiyon ve küme düen takmlarn büyük bir bölümünün belirlendii liglerde, son hafta müsabakalar 4 Mays Cumartesi günü yaplacak. 2. Ligde bir ampiyon ve küme düecek iki takm daha bu hafta sonu yaplacak 34. hafta maçlaryla ortaya çkacak.

2. Lig Krmz Grupta Menemen Belediyespor ampiyon olarak 1. Lige yükselmeyi garantiledi. Fatih Karagümrük, Tuzlaspor, Manisa Büyükehir Belediyespor ve anlurfasporun Play-Offa kalmas kesinleti. Darca Gençlerbirlii ve Tokatsporun 3. Lige dümesinin kesinletii Krmz Grupta küme düecek son takm bu hafta belli olacak. 2. Lig Beyaz Grupta ise Keçiörengücünün de ampiyonluuna kesin gözüyle baklyor. 73 puanla lider olan Keçiörengücü, küme dümesi kesinleen ve 15 puan silinen Manisaspor ile kendi sahasnda ligin son maçna çkacak. 71 puana sahip olan lig ikincisi Kastamonuspor 1966 ise kendi sahasnda Gümühanesporu konuk edecek.

2. Lige çkmas kesinleen takmlar

3. Lig 1. Grupta Hekimolu Trabzonun ampiyon olarak 2. Lige çkmas kesinleirken, Nazilli Belediyespor, Tire 1922, Nevehir Belediyespor ve Ergene Velimeespor Play-Off oynamaya hak kazand. Körfezsporun ardnda küme düecek son iki takm 4 Mays Cumartesi günü belli olacak.

Krehir Belediyesporun ampiyon olup 2. Lige yükseldii 3. Lig 2. Grupta Esenler Erokspor, Van Büyükehir Belediyespor ve Kzlcabölükspordan sonra Play-Offa kalacak son takm bu hafta Karyaka ve Altnda Belediyespordan biri olacak. Bu grupta Bergama Belediyespor, Adyaman 1954 ve Alibeyköysporun BALa dümesi kesinlemi durumda.

3. Lig 3. Grupta Bayburt Özel darespor daha önce ampiyonluunu ilan etmiti. Bu grupta Karacabey Belediyespor, Kocaelispor, Yeni çorumspor ve Serik Belediyespor Play-Off oynayacak. Bucasporun ardnda küme dümenin üzüntüsünü yaayacak son iki takm bu hafta yaplacak 34.hafta maçlaryla belli olacak.

Play Off müsabakalar var

2. Lig ve 3. Ligde normal sezonun ardnda bu kez Play-Off heyecan balayacak. 2. Ligde Beyaz ve Krmz Grupta çeyrek final ve yar final grup içi yaplacak, yar final aamasndan sonra Beyaz ve Krmz Grup birincisi olacak iki takm TFFnin belirleyecei tarafsz sahada final maçnda karlaacak, 1. Lige çkacak son takm belli olacak. çeyrek ve yar finaller, her takmn sahasnda bir maç olmak üzere çift ayakl,final ise tak maç üzerinden oynanacak.

3. Ligde Play-Offlar 3 grupta da grup içi yaplacak. Yar final aamas her takmn sahasnda bir maç olmak üzere iki ayakl olacak. Final maçlar, tek maç üzerinden tarafsz sahalarda yaplacak. Final maçlarn kazanacak 3 takm 2. Lige yükselme hakk kazanacak.

Ana Sayfaya Git