Peyasspor üçüncü oldu

Diyarbakır Peyasspor Hokey Takımı, Osmaniye’de düzenlenen U16, 1. Lig ve 2. Lig müsabakalarında önemli sonuçlara imza attı. 1. Ligde mücadele eden Diyarbakır temsilcisi, 12-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen maçların ardından sezonu 3’ncü sırada tamamladı.

Haberler 21.04.2018 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hokey Federasyonu Diyarbakr l Temsilcisi Mehmet Veysi Koyun, zorlu geçen müsabakalarda çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. Koyun, 8 takmn yer ald ligde, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak sezonu tamamladklarn belirtti. Koyun, Osmaniyede gerçekleen müsabakalarn ayr bir öneminin de olduunu kaydetti.

3. SIRADA YER ALDI

Koyun, Bu müsabakalar ayn zamanda balkan ampiyonas milli takm seçmesi özellii de tayordu. Bu nedenle Osmaniyedeki müsabakalar bizim için çok önemliydi. Büyük çekimeye sahne olan maçlarda sporcularn ortaya koyaca performanslara göre milli takm aday kadrosu belirlenecek. Milli takm antrenörleri de sporcularn tespitini yapmak için Osmaniyedeki müsabakalar takip ettiler. Kulübümüzdün en az 3 sporcu ile milli takmlarda temsil edilmeyi bekliyoruz. Hedefimiz milli takmlara çok sayda sporcu kazandrmaktr dedi.

Ana Sayfaya Git