PFDK, 3 büyük kulüple beraber 9 kulübe ceza verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan maçlar sonrası aralarında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da olduğu 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

Haberler 12.03.2024 - 22:45 Son Güncelleme : 12.03.2024 - 22:45

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilen takımları açıkladı. Buna göre; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Gaziantep FK çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor, Hatayspor da saha olayları nedeniyle disipline gönderildi.

Galatasaray ve Kulüp Başkanı Dursun Özbekin 11.03.2024 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarda yer alan hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar nedeniyle ayrı ayrı PFDKya sevk edildi.

Kayserisporlu futbolcu Arif Kocamanın Hatayspor müsabakasında kural dışı hareketi nedeniyle; Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmezin sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle disipline gönderildi.

Fenerbahçe, Pendikspor karşılaşmasında talimatlara aykırı hareketi ve 6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi; Pendiksporun 4 futbolcusunun sarı kart ve 2 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDKya sevk edildi.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve Gaziantep FK görevlisi Sezer Baran Kuluğ talimatlara aykırı hareketi nedeniyle disiplin kuruluna gönderildiği açıklandı.

Ana Sayfaya Git