PFDK ceza yağdırdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli Robin van Persie'ye ise 3 maç ceza verdi.

Haberler 10.02.2017 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktaa Ziraat Türkiye Kupasnda 1 maç seyircisiz oynama cezas verilirken, teknik direktör enol Güne de sportmenlie aykr hareketten 1 maç ceza ald.

Beikta Yöneticisi Metin Albayraka da 4 ay 15 gün hak mahrumiyeti cezas verildi.

PFDK ayrca, Kasmpaa-Adanaspor maçnda 18 kiilik kadrosunda 7 Milli takm uygunluu bulunmayan Kasmpaay 3-0 hükmen malup ilan etti.

PFDK kararlar öyle;

1- KASIMPAA A..nin, 30.01.2017 tarihinde oynanan ADANASPOR A.. - KASIMPAA A.. Spor Toto Süper Lig Turgay eren Sezonu müsabakasnda, müsabaka isim listesinde yabanc uyruklu futbolcularn TFF tarafndan belirlenmi saydan fazla olmasndan dolay Futbol Müsabaka Talimatnn 22/d Maddesi uyarnca (3-0) HÜKMEN MALUP SAYILMASINA, (oybirlii)

Ayn müsabakada KASIMPAA A..nin, resmi müsabakalarda düzenlenen 18 kiilik müsabaka isim listesinde en az 7 Türkiye A Milli Futbol Takmnda oynama uygunluuna sahip futbolcunun bulundurulmamasndan dolay talimatlara aykrlk nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

2- GALATASARAY A..nin, 04.02.2017 tarihinde oynanan MEDPOL BAAKEHR FK - GALATASARAY A.. Ziraat Türkiye Kupas müsabakasnda, taraftarlarnn neden olduu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin ayn sezon içinde kupa kategorisinde misafir kulüp olduu müsabakada 2. kez gerçekletirilmesinden dolay 2.500 TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna,

Ayn müsabakada GALATASARAY A.. yöneticisi LEVENT NAZFOLU hakknda, hakem soyunma odas koridorlarndaki sportmenlie aykr hareketleri nedeniyle sevk yaplm ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurlar olumadndan CEZA TAYNNE YER OLMADIINA, (oybirlii)

3- BEKTA A..nin, 05.02.2017 tarihinde oynanan BEKTA A.. - FENERBAHçE A.. Ziraat Türkiye Kupas müsabakasnda, taraftarlarnn neden olduu saha olaylar nedeniyle takdiren 1 RESM MÜSABAKAYI KEND SAHASINDA SEYRCSZ OYNAMA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

Ayn müsabakada BEKTA A..nin, taraftarlarnn neden olduu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin ayn sezon içinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduu müsabakada 2. kez gerçekletirilmesinden dolay 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

Ayn müsabakada BEKTA A..nin, taraftarlarnca merdiven boluklarnn bo braklmamas ve bu eylemin ayn sezon içinde 2. kez gerçekletirilmesinden dolay 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

Ayn müsabakada BEKTA A.. sporcusu DUSKO TOSICin rakip takm sporcusuna yönelik iddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESM MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oyçokluu)

Ayn müsabakada BEKTA A.. sporcusu DUSKO TOSICin, ihraç sonras rakip takm sporcusuna yönelik sportmenlie aykr hareketi nedeniyle takdiren 1 RESM MÜSABAKADAN MEN ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oyçokluu)

Ayn müsabakada BEKTA A.. sporcusu DUSKO TOSICin, ihraç edilmesine ramen oyun alannn çevresinde yer almasndan dolay takdiren 45.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oyçokluu)

Cezalarn birletirilmesi suretiyle BEKTA A.. sporcusu DUSKO TOSICin, toplam 4 RESM MÜSABAKADAN MEN ve 71.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna,

Ayn müsabakada BEKTA A.. teknik sorumlusu ENOL GÜNEin, rakip takm sporcusuna yönelik sportmenlie aykr hareketi nedeniyle takdiren 1 RESM MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESNE GR YASAI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oyçokluu)

Ayn müsabakada BEKTA A.. idarecisi METN ALBAYRAKn, müsabaka hakemlerine yönelik hakem soyunma odas koridorlarnda hakareti ve saldrya teebbüsü nedeniyle takdiren 4 AY 15 GÜN HAK MAHRUMYET ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

4- FENERBAHçE A..nin, 05.02.2017 tarihinde oynanan BEKTA A.. - FENERBAHçE A.. Ziraat Türkiye Kupas müsabakasnda, taraftarlarnn neden olduu saha olaylar nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

Ayn müsabakada FENERBAHçE A..nin, taraftarlarnn neden olduu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin ayn sezon içinde kupa kategorisinde misafir kulüp olduu müsabakada 2. kez gerçekletirilmesinden dolay 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

Ayn müsabakada FENERBAHçE A..nin, taraftarlarnca merdiven boluklarnn bo braklmamas ve bu eylemin ayn sezon içinde 3. kez gerçekletirilmesinden dolay 35.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

Ayn müsabakada FENERBAHçE A.. sporcusu ROBN VAN PERSIEnin, rakip takm taraftarlarna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESM MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oyçokluu)

5- ANLIURFASPOR Kulübünün, 04.02.2017 tarihinde oynanan ANLIURFASPOR - çAYKUR RZESPOR A.. Ziraat Türkiye Kupas müsabakasnda, stadyuma biletsiz seyirci alnmasndan dolay takdiren 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

6- TUZLASPOR Kulübünün, 04.02.2017 tarihinde oynanan TUZLASPOR -SVASSPOR Ziraat Türkiye Kupas müsabakasnda, taraftarlarnn neden olduu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin ayn sezon içinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduu müsabakada 2. kez gerçekletirilmesinden dolay 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna, (oybirlii)

Ana Sayfaya Git