PFDK, Göztepe'ye ceza yağdırdı

PFDK, geçtiğimiz hafta Göztepe'nin Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı müsabakadan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımına 100 bin TL para cezası verildiğini açıkladı. Ayrıca, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e, Başkanvekili Talat Papatya'ya para cezası ve futbolcu Alpaslan Öztürk'e 1 maç men ve para cezası verildiği duyuruldu.

Haberler 18.12.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yapt toplantda geçtiimiz hafta oynanan çaykur Rizespor ile Göztepe arasnda oynanan maçta Göztepeye verilen cezalar açklad. Sar-krmzl kulübün çaykur Rizespor müsabakas sonras sosyal medya hesabndan yapm olduu Görevli olarak geldi, görevini yapt ve gitti paylamna 100 bin TL para cezas verildiini açkland. PFDK, Göztepe Spor Kulübü Bakan Mehmet Sepile kulübün sosyal medya hesabndan sportmenlie aykr açklamalarda bulunulmasndan dolay 24 bin TL ve Göztepe Bakanvekili Talat Papatyaya ise sportmenlie aykr açklamalarda bulunmasndan dolay 36 bin TL para cezas verildiini duyurdu. Göztepenin futbolcusu Alpaslan Öztürke de çaykur Rizespor maçnda sportmenlie aykr hareketler sebebiyle 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezas verildi.

Öte yandan, sportmenlie aykr hareketler sebebiyle PFDKya sevk edilen Göztepe Teknik Direktörü lhan Palut hakknda ise ceza tayinine yer olmad karar verildi.

Ana Sayfaya Git