PFDK sevkleri

Süper Lig ekipleri MKE Ankaragücü ile Atakaş Hatayspor ve TFF 1. Lig temsilcisi Bursaspor, çeşitli sebeplerle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi

Haberler 17.12.2020 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müavirlii, Süper Ligden 2, TFF 1. Ligden ise bir kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFFden yaplan açklamada, Süper Lig erteleme maç ile Ziraat Türkiye Kupas 5. tur müsabakalarnda yaanan disiplin ihlalleri nedeniyle MKE Ankaragücü, Ataka Hatayspor ve Bursasporun PFDKye sevk edildii belirtildi.

Ataka Hatayspor ile Bursasporun talimatlara aykr hareketleri, MKE Ankaragücünün ise stada usulsüz seyirci alnmas gerekçeleriyle disipline gönderildii aktarld.

Göztepede forma giyen Murat Palulinin sportmenlie aykr hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDKye sevk edildii bildirildi. Ataka Hataysporlu futbolcu Gökhan Karadenizin ise kural d hareketi ve hakareti gerekçeleriyle tedbirli olarak disipline gönderildii kaydedildi.

Öte yandan Darca Gençlerbirlii Kulübü Bakan Arif Gülenin talimatlara aykr hareketi nedeniyle tedbirli, MKE Ankaragücü Kulübü Bakan Yardmcs Bayram Levent Keserin ise ayn gerekçeyle tedbirsiz olarak PFDKye sevk edildii belirtildi.

Ana Sayfaya Git