PFDK'den 3 Süper Lig kulübüne para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK); Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor ve MKE Ankaragücü'ne para cezası verdi.

Haberler 21.02.2020 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFFnin internet sitesinde yer alan açklamada, kurulun, Süper Ligin 22. haftasnda oynanan maçlarda yaanan disiplin ihlalleri nedeniyle Fenerbahçeyi 24 bin, Konyasporu 36 bin ve MKE Ankaragücünü 99 bin lira para cezasna çarptrd belirtildi.

Açklamada ayrca, Galatasaray ve Konyasporlu baz taraftarlarn elektronik bilet kapsamndaki kartlarnn bir sonraki iç saha müsabakas için bloke edildii de aktarld.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursasporun oyuncusu Özer Hurmacya, ihraç sonras müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 4 resmi müsabakadan men ve 8 bin 500 lira para cezas verildii bildirildi. Giresunspordan Lucien Michel Landele de 2 maç men cezas verildii kaydedildi.

Kurul, TFF 1. Lig ekipleri Hatayspor, Ekol Hastanesi Balkesirspor, Ekol Göz Menemenspor, Bursaspor, Adana Demirspor, Adanaspor ve Altaya çeitli cezalar verirken, Bolusporun antrenörü Uur Okur, 1 maç ceza ald.

Ana Sayfaya Git