PFDK'den 4 Süper Lig kulübüne para cezası

PFDK, Galatasaray, Demir Grup Sivasspor, Yukatel Denizlispor ve İstikbal Mobilya Kayserispor'u çeşitli sebeplerle para cezasına çarptırdı.

Haberler 23.08.2019 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Ligden 4 kulübe para cezas verdi.

TFFden yaplan açklamada, ligin ilk haftasnda yaplan maçlardaki disiplin ihlalleri nedeniyle Galatasaray, Demir Grup Sivasspor, Yukatel Denizlispor ve stikbal Mobilya Kayserispora para cezas verildii belirtildi.

Stada biletsiz seyirci alnmas ve merdiven boluklarnda yer braklmamas nedenleriyle Yukatel Denizlisporun 115 bin lira para cezasna çaptrld aktarld.

Demir Grup Sivasspor ve stikbal Mobilya Kayserispora ise yaanan saha olaylar nedeniyle 24er bin lira para cezas uyguland bildirildi. Ayrca Demir Grup Sivasspor ve stikbal Mobilya Kayserisporlu baz taraftarlarn elektronik bilet kapsamndaki kartlarnn bir sonraki iç saha müsabakas için bloke edildii de paylald.

Galatasaraya, merdiven boluklarnda yer braklmamas nedeniyle 15 bin lira para cezas verildii ifade edildi.

MKE Ankaragücünün baz taraftarlarnn ise elektronik bilet kapsamndaki kartlarnn bir sonraki d saha müsabakas için bloke edildii kaydedildi.

Öte yandan TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükehir Belediye Erzurumspora 26 bin lira para cezas verildii, Eskiehirsporlu baz taraftarlarn elektronik bilet kapsamndaki kartlarnn bir sonraki iç saha mücadelesi için bloke edildii belirtildi.

Ana Sayfaya Git