"Pişman değiliz"

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve hafta sonu kulüplerine yönelik uygulanan taraftar yasağını protesto amacıyla Sivas Belediyespor maçına çıkmayan Amed Sportif Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, 2.5 yıl içerisinde oynadıkları 60 maçtan 41'inde kendi taraftarlarına deplasman yasağı uygulandığını belirterek, "TFF'nin bu uygulamalara 'dur' demesi için Sivas Belediyespor maçına çıkmadık. Pişman değiliz" dedi.

Haberler 30.01.2018 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulübün isminin Amed Sportif olarak deitirilmesinden bu yana geçen iki buçuk yllk süre içerisinde, deplasmanda oynadklar 60 maçn 41ine kendi taraftarna deplasman yasa uygulandn belirten Amed Sportif Kulüp Bakan Nurullah Edemen, Bu haksz uygulamalar ve çifte standartlar artk cammza tak etti. Bu nedenle kamuoyu dikkatini çekmek ve TFFnin bu uygulamalara kar dur demesi için Sivas Belediyespor maçna çkmadk. Böyle bir karar keyfimizden almadk. Piman da deiliz ve savunmamz hazr. imdi TFFnin verecei karar bekliyoruz dedi.

Her hafta konuk takmlar en iyi ekilde arladklarn ve Anadolu kültürü gerei konuklarna en üst düzeyde misafirperverlik gösterdiklerini anlatan Edemen, Aslnda biz de kulüp yöneticileri tarafndan iyi karlanyoruz. Kald ki, derdimiz kulüplerle deil. Biz, kulübümüze taraftar yasa uygulayan il güvenlik kurulu kararlarn doru bulmuyoruz. Bu kararmzda bütün Türkiye hakl olduumuzu biliyor. Önemli olan taraftarlarmzla deplasman maçlarnda buluma hakkn elde etmektir diye konutu.

Ana Sayfaya Git