Play-Off'ta son şans!

3. Lig 3. Grup temsilcimiz Diyarbekirspor, kümede kalma mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor'la karşı karşıya geliyor. Yeşil-Kırmızıl ekip, bu maçta galip ayrılarak, play-off yolunda, şans bulabileceğini hedefliyor. Diyarbekirspor karşısında, mağlup durula düşmesi halinde Denizli Belediyespor kümeye düşmesi kesinleşecek.

Haberler 06.04.2017 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor, 3 yl önceki olayl maçtan dolay bu haftaki Denizli maçna ayr bir önem veriyor. Hedef,3 puan alp Play-Offa yaklamak ve rakibin küme dümesini kesinletirmek.

Hakem Faciasyla Giden ampiyonluk

18 Mays 2015 tarihinde Diyarbakr Atatürk Stadnda oynanan Diyarbekirspor-Denizli Büyükehir Belediyespor maçnda yaananlar hafzalardaki yerini halen koruyor. ki takm Denizlide 0-0 sona eren Play-Off yar finali ilk maçnn ardnda Diyarbakrda rövan maçna çkm ve Diyarbekirspor 89.dakikada brahim Konukseverin golüyle 1-0 öne geçerek finale çok yaklamt. Ancak hakem Hüseyin Sabanc 90+5.dakikada Denizli lehine uydurma bir penalt karar vermi ve penalt golünden sonra yaanan olaylardan dolay tamamlanamayan maç için Diyarbekirspor hem 3-0 hükmen yenik saylarak elenmi,hem de 5 maç saha kapatm cezas alarak bir çok futbolcusu da uzun süreli cezalara çarptrlmt.

Denizli Yenilirse Lige Veda Edecek

Uzun süre spor kamuoyunu megül eden bu maçtan sonra bölgedeki spor kulüpleri ortak açklama yaparak tepkilerini dile getirmi ve daha sonra bölge kulüplerini kabul eden TFF yönetimi hakem hatasn kabul etmi,hakem Hüseyin Sabanc da klasman düürülmü ve daha sonra hakemlii brakmas salanmt.

te aradan geçen 3 yla ramen yaanan bu maduriyet halen unutulmu deil.ki takm 9 Nisan Pazar günü bu kez farkl koullarda karlaacak. Diyarbekirspor kazanp kötü gidie dur demek vePlay-Offa yaklamak istiyor. Denizli ekibi kaybederse matematiksel olarak küme dümesi kesinleecek.

Takmda Önemli Eksikler Var

Diyarbekirsporda Denizli maç öncesi önemli eksikler var. Darca Gençlerbirlii maçnda sakatlanan Umut,bu maçta krmz kart gören Eref ve Emir Pazar günkü maçta forma giyemeyecek. Sakatlklar bulunan Enis,Tunç ve Serdarn durumu ise belirsiz.

Son 3 maçnda 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak galibiyete hasret kalan Diyarbekirspor,2,3,4 ve 5.olacak takmlarn Play-Offa kalaca grupta 6.sradaki Elaziz Belediyesporun 5 puan önünde yer alyor.

Ana Sayfaya Git