Play-Off'u garantiledi gibi

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor, normal sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala Play-Off yolunda büyük avantaj yakalamış durumda.

Haberler 04.03.2020 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakrspor, normal sezonun tamamlanmasna 7 hafta kala Play-Off yolunda büyük avantaj yakalam durumda. lk 4 sradaki takmlarn Play-Offa kalaca ligde 5.sradaki takma 11 puan fark atan Yeil-Krmzl takmda bakan Ekrem Karakoç, Kalan tüm maçlarmz ayn ciddiyetle oynayarak sezonun sonunda BAL Ligine yükselmek istiyoruz dedi.

Adm Adm Hedefe Kouyor

19 haftas geride kalan Diyarbakr Süper Amatör Futbol Liginde Diyarbakrspor rüzgar esiyor. 52 yllk mazisinde daha önce 13 sezon Türkiye Süper Liginde mücadele etmi olan ve iki kez Türkiye Kupasnda yar final olmak üzere çok sayda baars bulunan Yeil-Krmzl takm,yaad sorunlar nedeniyle dütüü amatör ligde hzla yukarya trmanyor. 19 maçta 15 galibiyet,3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 48 puan toplayan Diyarbakrspor, att 62 gole karlk kalesinde sadece 11 gol gördü.

GELECEE UMUTLU BAKIYOR

Aytekin Yldrmn takmn bana gelmesinden sonra büyük bir çk yakalayan ve ikinci yarda oynad tüm maçlar kazanan Yeil-Krmzl efsane kulüp gelecee umutla bakyor.

Statü gerei normal sezonu ilk 4 srada tamamlayan takmlar Play-Offa kalacak. Tek devreli oynanacak Play-Off maçlar sonunda ampiyon olacak takm, BAL Ligine yükselmek için baraj maç oynamaya hak kazanacak ve baraj maçn kazanacak olan takm BAL Ligine yükselecek.

DYARBAKIRSPOR ÖZLENYOR

Diyarbakrspor, 20.hafta maçnda 7 Mart Cumartesi günü saat 14.00da Seyrantepe tesislerinde çüngü Gençliksporla kar karya gelecek. Takmn iyi yolda olduunu belirten Kulüp Bakan Ekrem Karakoç, Kalan tüm maçlarmz ayn ciddiyetle oynayarak sezonun sonunda BAL Ligine yükselmek istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularmza olan güvenimiz tamdr. Taraftarlarmz takma büyük destek veriyor. Böyle bir taraftar profesyonel liglerde yok. Diyarbakrspora kar büyük bir özlem var. Bu coku ve sevgi iimizi kolaylatryor dedi.

Ana Sayfaya Git