Polisten kız futbol takımına malzeme yardımı

Van Emniyet Müdürlüğünce, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen "Gerçekleşen Hayaller" projesi ile kız futbol takımına malzeme yardımı yapıldı.

Haberler 31.12.2016 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Güvenlik ube Müdürü Pircem Kotan, Edremit ilçesindeki Anadolu Lisesi Spor Salonunda antrenman yapan kz futbol takmndaki 20 örenciye spor malzemesi datt.

Ekici, burada yapt konumada, çocuk ube Müdürlüünün hazrlad projenin, çocuklarn sosyal geliiminin salanmas, toplumsal açdan korunmalarna ilikin tedbirlerin hayata geçirilmesi, sosyal ve eitim desteiyle topluma yararl bireyler olarak yetimesine katkda bulunulmas amacyla yaama geçirildiini söyledi.

- çocuklarn ufkunu açyoruz

l Emniyet Müdürlüünün, vatandan güvenliini salamann yan sra, bireyleri suça ve dier olumsuzluklara sürükleyen nedenlerin ortadan kaldrlmas için büyük ölçekli sosyal projeler yürüttüünü anlatan Ekici, öyle konutu:

Bu amaca yönelik olarak polis ve örenci kaynamasnn salanmas ve özellikle polisle ilgili bak açlarnn deimesi, örencinin ailesine ve çevresine saygl yetimelerine destek olmak amacyla Gerçekleen Hayaller projesi yürütülüyor. Bu çalmalar vatandalarmzn huzur ve güven içerisinde yaamalar için atlan admlarn balangcdr. Bu tür sosyal proje, faaliyet ve etkinlikleri artrmak ve kalc hale getirmek hedefimizdir. çocuklarmzn ufkunu açtmza inanyoruz. nallah bu projeyle hem çocuklarmz hem Van hem de ülkemiz kazanacak.

Örenciler, malzeme yardmndan dolay polise teekkür etti.

Ana Sayfaya Git