Potanın Minik Şampiyonları Diyarbakır DSİ Spor

Karaman’da düzenlenen U-13 Gençler basketbol yarı final şampiyonasına katılan DSİ Spor oynadığı tüm maçları farklı sonuçlarla kazanarak adını Türkiye şampiyonasına yazdırdı.

Haberler 10.05.2017 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezona iyi bir balangç yapan DS Spor U 13 Basketbol ekibi önce Diyarbakrda ampiyon oldu. Sonrasnda Elazda düzenlenen Bölge ampiyonasnda tüm rakiplerini farkl sonuçlarla yenerek adn yar final maçlarna yazdrd.

Geçen hafta Karamanda düzenlenen yar final maçlarnda Balkesir Ayvalkgücü, stanbul Atakentspor ve Yeil Giresun Belediye sporla eleen Diyarbakr DS Spor ilk maçnda Ayvalk gücünü 46-28, ikinci maçnda Atakent sporu 34-29 ve son maçnda Yeil Giresun Belediye sporu 47-30 gibi farkl sonuçlarla yenerek adn Türkiye ampiyonasna yazdrd.

28 Haziranda Afyonda düzenlenecek olan Türkiye U- 13 Genç Basketbol ampiyonasnda Diyarbakr ilini temsil edecek DS Sporda hedef Türkiye ampiyonluu.

TÜRKYE AMPYONU

DS Spor Takm Koçu Hasan çelebi; Bu takmn temelleri tam 7 yl önce atld. Spor okulumuzdaki 5-6 ya gurubundaki çocuklara önce basketbolu sevdirip daha sonra profesyonel takm oyuncusu olmalarn saladk. Bu ite o kadar çok emek var ki inann anlatamam.7 yldr ekibimizle birlikte yaptmz düzenli çalmalarn meyvelerini toplamak bizi çok mutlu ediyor. Eskiden Diyarbakr takmlar deil stanbul takmlarn yenmek, her maçta 30-40 say fark yiyordu. Biz DS Spor olarak sistemli ve programl bir ekilde sabrla çalarak bu Tabuyu tamamen deitirdik. 28 Haziranda Afyonda düzenlenecek Türkiye ampiyonasnda hedefimiz Türkiye ampiyonluk kupasn Diyarbakra getirmek olacaktr. Bu büyük baarda takm antrenörlerimiz Mustafa çelebi, Ula Aröz,Dilara Aydoan ve tüm sporcularma teekkür ediyorum. Ayrca bize her türlü desteklerini esirgemeyen Bata Bölge Müdürümüz Murat Dadeviren olmak üzere, Kulüp Yöneticileri, kurum çalanlar ve tüm DS Spor camiasna teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git