Prestif maçları

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, sezonun tamamlanmasını bekliyor.

Haberler 06.04.2019 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde hiçbir iddias bulunmayan ve 6 futbolcuyla yollarn ayran yeil krmzl beyazl ekip, imdiden gelecek sezonun planlarn yapyor. Kadroda yer alan 6 as futbolcuyla yollarn ayrarak ekonomisini rahatlatan ve alt yapdan 4-5 futbolcuyu A takma alarak, gelecee yatrm yapan yeil krmzl beyazl takm, kalan maçlara genç isimlerle çkma karar almt.

PRESTJ MAçLARI

Diyarbakr temsilcisi, kalan 6 maça da prestij amaçl çkacak. Bu maçlarda genç futbolcularla mücadele edecek olan yeil krmzl beyazl takm, sezonun tamamlanmasnn ardndan, gelecek yln planlamasna giriecek. Teknik heyetin raporu dorultusunda önce, gidecek oyuncular belirleyecek olan Amed Sportif Faaliyetler, daha sonra transfer edilecek futbolcularn belirlemesini gerçekletirecek.

Yeni Diyarbakr Stadyumunda oynanan maçlarda elde ettii baarl sonuçlarla adn duyuran Amed Sportif Faaliyetlerin iç saha baars devam ediyor. Yeil krmzl beyazl takm, iç saha baarlarna Ankara Demirspor maçn da ekledi. Kümede kalma mücadelesi veren rakibini 3-2lik sonuçla dize getiren yeil krmzl beyazllar, daha önce evinde elde ettii baarl sonuçlarna bu maç da eklemi oldu.

Ana Sayfaya Git