PTT Kadınlar Türkiye Kupası Finali'nin basın toplantısı Mardin’de yapıldı

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yarın oynanacak PTT Kadınlar Türkiye Kupası final maçı için Mardin'e geldi.

Haberler 25.02.2018 - 12:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde düzenlenen PTT Kadnlar Türkiye Kupas Finali öncesi basn toplants düzenlendi. Toplantya Vali Mustafa Yaman, Türkiye Basketbol Federasyonu Bakan Hidayet Türkolu, TBF Bakan Vekili Methi Bengisu, PTT A.. Genel Müdür Badanman Osman çetinkaya, PTT Kadnlar Türkiye Kupasnda finale yükselme baars gösteren Yakn Dou Üniversitesi ile Hatay Büyükehir Belediyesi takmlarnn antrenör ve oyuncular ile Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ile basn mensuplar katld.

Burada bir konuma yapan Vali Yaman, Mardinin bölgenin ve Türkiyenin en önemli ehirlerinden biri olduunu, organizasyonun Mardine ciddi katklarnn olacan belirterek, Bakanmzn önderliinde 4 gündür takmlarmzn oyuncular yuvalarda, engellilerle oldular ve onlara moral verdiler. Bu ehrin bu morale ihtiyac vard. 4 gündür PTT Kadnlar Türkiye Kupas Final maçlarn festival cokusuyla yayoruz. Bu nedenle kymetli organizasyona teekkür ediyorum. Sayn Cumhurbakanmza, Babakanmza, çileri Bakanlmza ve hükümetimize bize verdikleri destekten dolay ehir olarak teekkür ediyoruz dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Bakan Hidayet Türkolu ise, Basketbolumuzu ülkenin dört bir yanna yaymaya ve gençlerimizi basketbolla kaynatrmaya söz verdik. Basketbolu büyükehirlerden çkarmaya çalyoruz. Bugün Mardinde görüyorum ki bu dileklerimiz karlk bulmutur, ne mutlu ki Mardin, basketbolu kucaklamtr. PTT Kadnlar Türkiye Kupasnn final aamasna kadar tüm maçlar tamam dolu tribünlerle oynanmtr. Bata Sayn Valim olmak üzere, tüm Mardin halk, 3 bin yldr gösterdii misafirperverlii bugün de bizlere göstermitir. PTT Kadnlar Türkiye Kupas organizasyonumuzu, Mardinin güzel ev sahipliinde tamamlamaya çok yaknz. Yarn yaplacak final karlamasnn ardndan kupay evine götürecek takm belli olacak. Yarn, final mücadelesinde karlaacak Yakn Dou Üniversitesi ve Hatay Büyükehir Belediyespora baarlar diliyorum diye konutu.

PTT Kadnlar Türkiye Kupas Finalinde karlaacak Yakn Dou Üniversitesi ile Hatay Büyükehir Belediyesi takmlarnn antrenörleri ve oyuncular da ksa deerlendirmelerde bulundu.

Vali Yaman ve TBF Bakan Hidayet Türkolu ile beraberindekiler, daha sonra Büyükehir Belediyesi Gençlik Merkezini ziyaret etti. Gençlerin youn ilgisi ile karlaan Türkolu, gençlik merkezinde sanat atölyeleri, kütüphane ve toplant salonunu gezdi. Genç kafede bir süre gençlerle sohbet eden Türkolu, gençlerle hatra fotoraf çektirip gençlerin uzatt forma ve basketbol toplarn imzalad.

Ana Sayfaya Git