Puan farkı kapatılmalı

Diyarbekirspor Pazar günü Trabzon deplasmanında Düzyurtspor'la 1-1 berabere kalarak bir puan aldı. Diyarbekirspor puanını 14'e çıkarırken, Teknik Direktör Altınay "puan farkını kapatmalıyız" dedi.

Haberler 24.10.2016 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

YeilKrmzl Diyarbekirspor ligde 6. srada bulunurken, oynad 8 maçn, 4dünü galibiyetle, 2sii beraberlikle, 2sinide yenilgiyle kapatrken, puan 14te bulunuyor.

PUAN FARKI KAPATILMALI

Teknik Direktörü Metin Altnay, ligde artk her maçmz final olacak, diyerek, Lider ile aramzda 4 puan fark var bu bizim için hiçte önemli deil. Bunu kapatacak güçteyiz. Diyarbekirspor olarak çok dikkatli olmalyz, çünkü tüm rakiplerimiz güçlüdür, onlara arasnda ayrm yapmayz. Düzyurtspor maç geride kald. Olan olmutur, ne söylesek bo. Daima önümüzdeki maçlara bakmalyz. imdi önümüzde hafta sonu sahamzda oynayacamz Afjet Afyonspor maç var. te bu maç bizim için önemli. Hazrlklarmza Pazartesi günü balayacaz. dmanlarmz Cuma günü tamamlayacaz. Sahamzda oynayacaz maç kazanp ligin üst sarasndaki takmlarla puan farkn düürmek için büyük bir çaba gösetrip baarl sonuçlara imza atacaz dedi.

Ana Sayfaya Git