Rakiplerini bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve haftayı 3 puanla kapatan Diyarbekirspor, Play Off’a kalmayı garantiledi.

Haberler 25.04.2018 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Play-Offa kalmay garantileyen Diyarbekirsporun yar finalindeki rakibi son iki haftada alnacak sonuçlara göre belli olacak. Diyarbekirspor, Türkiye liglerinde 5 sezon üst üste Play-Off oynayan ilk takm olarak bu alanda rekor krd. Önceki 4 sezonda 3 final ve 1 yar final oynamasna ramen bir türlü üst lige çkamayan Diyarbekirspor, 5. kez bu ans deneyecek. Play-Offta yar final elemeleri 2. ve 5. ile 3. ve 4. takmlar arasnda olacak. lk maçlar 5. ve 4. takmlarn sahasnda, ikinci maçlar 2. ve 3. takmlar sahasnda yaplarak bu maçlarda turu geçen takmlar finale kalacak. Tarafsz sahada tek maç üzerinden oynanacak final maçn kazanan takm 2. Lige yükselecek.

PLAY-OFF RAKPLERN BEKLYOR

1461 Trabzonu 2-1 yenerek son 6 maçnda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alp bu süreçte 16 puan toplayan Diyarbekirspor, Play-Offa kalmay garantiledi, ligi 3. srada tamamlamay da önemli ölçüde garantiledi. Bu durumda Diyarbekirspor, Play-Off yar finalinde ilk maç lig dördüncüsü ile deplasmanda, rövan da kendi sahasnda oynayacak. Diyarbekirspor, normal lig maratonunda kalan iki maçn küme düen takmlarla yapacak. Bu yüzden ligi üçüncü bitirmesine kesin gözüyle baklyor. 3. Lig 2. Grupta ampiyonluk ve Play-Off yar ise son iki hafta öncesinde ilginç bir hal ald. Lider Darca Gençlerbirlii ve ikinci Ankara Demirspor arasndaki puan fark 1e indi. Bu iki takmdan biri ampiyon olup 2. Lige direkt çkarken, dieri Play-Offa kalacak.

Play-Offa kalacak dier iki takm için inanlmaz bir çekime var. Anagold 24Erzincanspor, Tire 1922, Pazarspor ve Yeni Orduspor takmlarndan ikisi Play-Offa kalrken, iki takm devre d kalacak.

Ana Sayfaya Git