Razgatlıoğlu'ndan bir ilk!

Dünya Superbike Şampiyonası'nda bu yıl ilk kez mücadele eden Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, İngiltere'de tarih yazdı. Haftanın ikinci yarışına 10'uncu sırada başlamasına rağmen müthiş bir hıza ulaşan Razgatlıoğlu, yarışı ikinci bitirdi ve Dünya Superbike Şampiyonası'nda kariyerinin ilk podyumunu elde etti. Son turda Jonathan Rea'yi geride bırakan Toprak, 20 puanın sahibi oldu.

Haberler 28.05.2018 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünyann en prestijli motor sporlar organizasyonlarndan biri olan Dünya Superbike ampiyonasnda bu sezon ilk kez yaran 21 yandaki Toprak Razgatlolu, sezonun altnc yarna ngilterede çkt.

Donington Parktaki yara 10. balamasna ramen üst düzey bir performans gösteren Razgatlolu ikinci oldu ve Dünya Superbike ampiyonasnda kariyerinin ilk podyumunu yapt. Red Bull sporcusu, geçen sezon Superstock 1000 kategorisinde mücadele ederken de ngilterede birincilii almt.

Özellikle son turda Superbike efsanesi Jonathan Reaye kar yapt atakla ayakta alklanan genç sporcu, sezonun en iyi sralamaya ulaan bamsz sporcusu olmay da baard. 20 puan elde eden Toprak, puann 78e çkard ve genel sralamada sekizinciliini korudu.

Ana Sayfaya Git