Reşo Akın,”Amedspor” Dedi

Amedspor, Mardin Derik doğumlu olan orta alan oyuncusu Reşo Akın’la bir yıllık sözleşme imzalayarak transfer harekatına devam etti. 22 yaşındaki futbolcu,son olarak 1922 Konyaspor’da forma giydi.

Haberler 20.07.2019 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor, 2.Lig takmlarndan 1922 Konyaspordan orta alan oyuncusu Reo Akn transfer ettiini açklad. Kulüp tarafndan yaplan açklamada, Transfer çalmalarn büyük bir ciddiyetle yürüten transfer komitemiz, hücum gücü yüksek, hzl ve gol atma becerisi olan Reo Aknla anlamaya vararak sporcuyu renklerimize balayan 1 yllk sözleme imzalatt. Amedsporumuz, Reo Akn transferi ile birlikte d transfere tüm hzyla devam etmektedir.Transfer komitemiz, son olarak TFF 2. Lig takmlarndan 1922 Konyaspor formas giyen 22 yandaki orta saha mevkii oyuncusu Reo Akn ile yapt görüme gerçekletirdi.

Kulüp Tesislerinde mza Töreni

Görümenin ardnda geçen sezon 1922 Konyaspor formasyla 13 maça çkp 2 gol atan sporcu ile 1 yllk anlamaya varld.Sözlemesini imzalamak üzere kentimize gelen Mardin Derik doumlu genç sporcumuz için saat kulüp tesislerimizde imza töreni düzenlendi. mza törenine kulüp bakanmz Metin Klavuz, As Bakan Baran Durmaz ve kulüp yöneticilerimiz katld.

Sporcumuz Reo Aknn transferi kulübümüze ve camiamza hayrl olsun ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git