Recep Niyaz kendini ispatlamak istiyor

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'un orta saha oyuncusu Recep Niyaz hedefini büyüttü. Denizlispor formasını istikrarlı bir şekilde terleten oyuncu, “Artık kendimi Süper Lig'de ispatlayıp adım adım daha yukarı çıkarmak istiyorum" dedi.

Haberler 31.03.2020 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu sezon Süper Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasnda Yukatel Denizlispor ile 21 maça çkp 4 gol, 1 asistle oynayan Recep Niyaz, koronavirüs salgn nedeniyle lige verilen arada evde vakit geçirdiini belirtti. Sakatlnn lige verilen arada iyiye gittiini belirten Recep, Tedavimi ve kuvvetlendirme antrenmanlarm evimde yapyorum. Bu süreç bittikten sonra antrenmanlar baladnda takmla çalmalara balamay umuyorum. Sakatlm büyük ölçüde geçti. Kendimi iyi hissediyorum. Koronavirüs salgn nedeniyle evden çkmyoruz. Takma henüz test yaplmad. Antrenman tarihi de ileriye ertelendi. Maçlar özledik. Bizler sahann içinde, bu ii yapan insanlarz. Sahaya çkmay, maç kazanp sevinç yaamay ve taraftarlarmz çok özledik diye konutu.

SÜPER LGDE KENDM SPATLAYIP ADIM ADIM DAHA DA YUKARI çIKARTMAK STYORUM

Takmyla baarlar elde etmeyi ve Süper Ligde kendini kantlamay hedeflediini kaydeden Recep Niyaz, Son üç maçta yeniden ilk 11e döndüm. Bir dönem forma giyemedim. Her teknik direktörün kendi tercihidir. Süper lig ile Birinci Lig çok farkl. Alt lig fiziksel güce dayal. Süper Lig kalite anlamnda çok daha üst düzey. Artk kendimi Süper Ligde ispatlayp adm adm daha da yukar çkarmak istiyorum eklinde konutu.

UMARIM LGLERMZ BR AN ÖNCE BALAR

Koronavirüs salgn nedeniyle liglerin ertelenmesini deerlendiren Recep Niyaz, Bu sene lig oynanabilecek mi bilmiyorum. Ben oynanmas gerektiine inananlardanm. Bu hastaln yayld u durumda maçlar oynatmak çok doru deil. Öncelik insan sal. Bu lig bu sene oynanmazsa seneye oynanr. Biraz sabrl olmak gerekiyor. nallah bir an önce biter bu hastalk. Umarm bir an önce liglerimiz balar. Hayatmz, ülkemiz ve dünya normal seyrine döner ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git