Rekortmen Golcü Diyarbakır Masterlerde

Diyarbakırspor tarihinin en fazla gol atan iki yerli futbolcusundan biri olan Şehmus Ay, son yıllarda büyük gelişme gösteren masterler futbolu ile sahalara dönüyor. 49 yaşındaki eski futbolcu Diyarbakır Masterler'in başarısı için ter dökecek.

Haberler 07.01.2020 - 11:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çok genç yata geldii Diyarbakrsporda ksa sürede parlayan ve ksa zamanda att 41 golle kulüp tarihinin en fazla gol atan oyuncular arasna giren ehmus Ay,yeni sezonda masterler liginde forma giyecek.

Diyarbakrsporun yan sra Y.Malatyaspor,Malatyaspor,Batman Petrolspor ve çanakkale Dardanelspor gibi takmlarda da forma giyen 49 yandaki ehmus Ay,kariyerine 41i Diyarbakrsporda olmak üzere 65 gol sdrd. Profesyonel futbol kariyerinde önemli takmlarda oynayan Ay, son dönemlerde gelime gösteren masterler futbolu ile sahalara dönerek Diyarbakr Masterler takmnn kadrosuna dahil oldu.

Takmmzda Oynayaca çin Mutluyuz

ehmus Ayn önemli bir futbolcu olduunu belirten Diyarbakr Masterler Birlii Bakan Veysi Akar,eski futbolculardan oluan masterler futbolunun bölgeye renk kattn söyledi. Akar,ehmus Ay çok önemli bir futbolcuydu. Diyarbakrspor tarihinin en fazla gol atan ikinci yerli oyuncusu. Önemli takmlarda oynad. Masterler futbolu ile yeniden sahalara dönecek. Takmmzda oynayaca için elbette mutluyuz dedi.

Ana Sayfaya Git