Rıza Çalımbay: Hakem arkadaşlarımızın çok dikkat etmesi gerekiyor

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Hakem arkadaşlarımız için de lig zor geçiyor. Son iki maçımızda bariz hakem hataları oldu. Hakem arkadaşlarımızın çok dikkat etmesi gerekiyor. Ellerinde VAR gibi bir şey var, onu çok iyi değerlendirmeleri lazım" dedi.

Haberler 22.10.2021 - 11:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tecrübeli teknik adam, pazar günü oynayacaklar Adana Demirspor maç öncesinde açklamalarda bulundu.

Ligin çok zor geçtiini belirten çalmbay, Hakem arkadalarmz için de lig zor geçiyor. Son iki maçmzda bariz hakem hatalar oldu. Hakem arkadalarmzn çok dikkat etmesi gerekiyor. Ellerinde VAR gibi bir ey var, onu çok iyi deerlendirmeleri lazm. Biz de son oynadmz Antalyaspor maçn kazanmak için sahaya çktk ama yeni bir antrenörün oraya gelmesi ve 3lü oynamalar nedeniyle biraz bocaladk. Yine de golleri bulduk. kinci yar iyi pozisyonlar bulduk ama onlar deerlendiremedik diye konutu.

YAPACAIMIZ TEK EY; çOK çALIIP, çOK MÜCADELE ETMEK

Ligin uzun bir maraton olduunu söyleyen çalmbay, Kimin kimi yenecei belli olmuyor. Adana Demirspor maçnda çok dikkatli olmamz gerekiyor. Özellikle deplasmanda çok iyi oynayan bir takm. Kendi sahamzda oynayacamz bu maçta tek düüncemiz kazanmak. Baka hiçbir ey düünmüyoruz. Kaybettiimiz puan telafi etmemiz lazm. Kolay maç olmayacak onun da farkndayz. Bu maçta hakem arkadalara da çok i düüyor. yi bir maç yönetirlerse kazanacamz bir maç olacan düünüyoruz. Yapacamz tek ey; çok çalp, çok mücadele edip oyundan kopmayarak maç kazanmak. Takmmza yürekten inanyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git