Rıza Çalımbay: Malatyaspor maçı final niteliğinde

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının kolay olmadığını belirterek, "Malatya maçı final niteliğinde. Malatya iyi bir takım, bunun farkındayız. Ama her şey hazır, sıkıntı yok. İnşallah ligi ve ilk yarıyı iyi bir şekilde bitirmek için her şeyi yapacağız" dedi.

Haberler 05.12.2019 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligin lideri Demir Grup Sivasspor, 14üncü haftada deplasmanda oynayaca BtcTurk Yeni Malatyaspor maçnn hazrlklarna balad. Kulüp tesislerinde teknik direktör Rza çalmbay yönetiminde gerçekletirilen antrenman, düz kou ve snma hareketleriyle balad. Kar ya altnda gerçekletirilen antrenmanda futbolcular 5e 2 pas ve top kapma çalmalarnn ardndan yar sahada çift kale maç yapt. Sakatl devam eden Serhiy Rybalka antrenmana katlmad.

KOLAY BR MAç DEL

Antrenman öncesi basn mensuplarna açklamalarda bulunan teknik direktör Rza çalmbay, Malatya maç bizim için final niteliinde bir maç. Bizim mutlaka oradan çok iyi bir ekilde ayrlmamz gerekiyor. Skntlarmz yok mu? var. Mert Hakann bir sakatl var, Yatabare cezal olduu için oynamyor. Bunun dnda kupa maçnda bir kaç arkadamzn da sakatlklar var. Baka skntmz yok. Tabii ki bunlar bize mazeret deil. Mutlaka oradan puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. Kolay bir maç deil. Malatya iyi bir takm, bunun farkndayz. Ama her ey hazr, sknt yok. nallah ligi ve ilk yary iyi bir ekilde bitirmek için her eyi yapacaz. u andaki düüncemiz bu dedi.

Ana Sayfaya Git