Rıza Çalımbay: Milli maç arasını iyi değerlendirdik

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Milli maç arasını da iyi değerlendirdik. Sakat arkadaşlarımız döndü. Takım olarak hazır duruma geldik" dedi.

Haberler 09.09.2021 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çalmbay, deplasmanda oynayacaklar Fenerbahçe maç ile ilgili deerlendirmelerde bulundu. Teknik adam, Avrupa kupas maçlaryla birlikte sezona çok iyi baladklarn söyledi.

Sezonu erken açmalar ve 2 günde bir maç oynamalar nedeniyle takmn yorulduunu ve sakatlklarn meydana geldiini söyleyen çalmbay, Kopenhag ile oynadmz son maçta stopersiz oynadk. 2 tane bekimizi stoper oynatmak zorunda kaldk. Milli maç arasn da iyi deerlendirdik. Oyuncularmza izin verdik. Sakat arkadalarmz döndü. Takm olarak hazr duruma geldik diye konutu.

ARAYI Y DEERLENDRDK

Fenerbahçenin formda bir takm olduunu söyleyen çalmbay, Bizim tek düüncemiz oradan puan ya da puanlar almak. Baka düüncemiz yok. Ben takmma inanyor ve güveniyorum. Tüm takm eksiksiz ekilde bir araya geldiimiz zaman iyi eyler yapacamza inanyorum. Kolay bir maç olmayacak onun da farkndayz. yi oynamanz gerekiyor. Defanstan ziyade golü düünmemiz gerekiyor. Ne gerekiyorsa onlar yapacaz. Bundan önce nasl oynuyorsak ligde ve Avrupa kupalarnda bu maçta da ayn ekilde oynayacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git