Rıza Çalımbay: "Sivas için tarihi bir gün olacak"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Belediye başkanımızın yaptığı destek çok güzel bir şey. Konvoy halinde maça gitmek harika olacak. Sivas için tarihi bir gün. Bunu hep birlikte değerlendirmemiz gerekiyor" dedi.

Haberler 21.05.2022 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SVAS (HA) - Sivasspor Teknik Direktörü Rza çalmbay, Belediye bakanmzn yapt destek çok güzel bir ey. Konvoy halinde maça gitmek harika olacak. Sivas için tarihi bir gün. Bunu hep birlikte deerlendirmemiz gerekiyor dedi.

Sivassporda Teknik Direktör Rza çalmbay, kulübün resmi internet sitesine açklamalarda bulundu. Ligde geçtiimiz hafta deplasmanda çaykur Rizesporu 2-1 yendikleri maç deerlendiren çalmbay, maça çok iyi konsantre olduklarn söyledi. Karlamada çok iyi oynadklarn kaydeden çalmbay, Final oynayacamz maç için ölçü olacak bir maç deildi ve oyun olarak çok çok üstüne çkmamz gerekiyor. Güzel bir lig maç oldu. Takmmzn oyun disiplini gayet güzeldi. yi bir galibiyetle döndük diye konutu.

Aklmz kupa maçnda

Kayserispor ile hem ligde hem de kupada üst üste 2 maça çkacaklarnn hatrlatlmas üzerine çalmbay, unlar söyledi:

Tam kadro çkmayacaz bu maça. Korumamz gereken arkadalarmz var, maç oynayp dinlenmesi gereken arkadalarmz var. Aklmz kupa maçnda ama evimizde oynayacamz lig maçn kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaz.

stanbulda Sivasl çok

Ziraat Türkiye Kupas final maçna biletini alan taraftarlara Sivas Belediyesi tarafndan maça götürüleceinin hatrlatlmas üzerine çalmbay, limizden ayrlan Vali Salih Ayhan ve Belediye Bakan Hilmi Bilgin, Aytemiz Alanyaspor maçnda mükemmel bir taraftar saladlar. stanbulda Sivasl çok. Onlarn da destei bizim için çok çok önemli. Belediye bakanmzn da yapt destek çok güzel bir ey. Konvoy halinde maça gitmek harika bir ey olacak. Sivas için tarihi bir gün. Bunu hep birlikte deerlendirmemiz gerekiyor. Taraftar benim için her zaman birinci adamdr açklamasn yapt.

Ana Sayfaya Git