Rize keyifli, Malatya kırgın

Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktörlerler Hamza Hamzaoğlu ve Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Haberler 20.12.2021 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 0-0 bitmesi gereken bir maçt. Rakip takmn bize gol atmak için çok anslar olmad. Direkten dönen bir topumuz var. Rizenin birkaç ans oldu ama çok temiz pozisyonlar deildi. Fark burada yedek kulübesindeki 5 oyuncuyla geldi ve yedek kulübesinden gelenlerle skoru yapt. lk deiikliimi 85inci dakikada yapabildim. çünkü yedek kulübemde 6-7 oyuncu 20 yan altnda. Tabi çok zor, daha tecrübeli oyunculara ihtiyacmz var. Bu saatten sonra da Malatya için de çok büyük bir kriz balad dedi.

ÖNEML OLAN 3 PUANDI VE BUNU DA ALDIK

çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaolu da, Yine bir iç saha maç, yine galibiyet. Bizim için sevindirici, en azndan sahamzdaki güçlü oyunumuzu sürdürüyoruz. Kazandmz için mutluyuz, oyuncularm ortaya koyduklar mücadele için tebrik ediyorum. Bugün yine baz arkadalarmz aramzda deildi. Her zaman söylüyoruz, biz bir takmz ve herkesin her zaman hazr olmas lazm. Bugün Tark ve Emir Han sahada görevlerini en iyi ekilde yaptlar. Bütün oyuncularm tebrik ediyorum Önemli olan 3 puand ve bunu da aldk. Tabi ki daha iyi olmamz gerekir, her geçen gün daha iyiye doru gidiyoruz. Bu iin gerçek kahramanlar futbolcular, asl övgüye onlar laikler. Taraftarlarmzn srar ile sahada onlar selamladm. Taraftarlarmza da bize duyduklar sevgi ve güvenden dolay da teekkür ediyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git