Rizeli engelli'ye anlamlı hediye!

Diyarbakırspor’un eski kulüp başkanı Dr. Abdurrahman Yakut, babasıyla beraber Rize’den Diyarbakır’a gezmeye gelen engelli vatandaş Abdulhalim Erbaş’a ,başkan olduğu 2009 yılında Süper Lig’e yükselen Diyarbakırspor’un dönemin futbolcuları tarafından imzalanan hatıra formasını hediye etti.

Haberler 19.11.2021 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgede görev yapan bir akrabasn görmek üzere babas Dursun Erba ile beraber Diyarbakra gelen Rizeli engelli vatanda Abdulhalim Erba, Sur içi bölgesinde gezerken lokantada yemek yedikleri srada orada bulunan Diyarbakrsporun eski bakan Dr. Abdurrahman Yakut ile tant. Aileye yakn ilgi gösteren Yakut, 2009 ylnda kendisinin bakanlnda Süper Lige yükselen Diyarbakrsporun hatra formasn hediye etti. Dönemin futbolcular tarafndan imzalanan Diyarbakrsporun son kez Süper Lige yükseldii tarihi formann bu vesile ile hediye edilmesinden dolay büyük mutluluk yaayan Abdulhalim Erba, mutluluunu anlaml sözlerle dile getirerek teekkür etti. Erba,Bu anlaml hediye ömrümün sonuna kadar en güzel ekilde saklayacam ifadelerini kulland.

DYARBAKIR ARTIK KNC MEMLEKETMZ OLACAK

Baba Dursun Erba,Bir yaknmz ziyaret etmek için anlurfaya gelmitik. Bu vesile ile merak ettiimiz Diyarbakr da gezelim dedik. Yemek yediimiz srada dikkatini çektiimiz Abdurrahman Bakanla tantk. Hem çok ilgilendi, hem de bu güzel hediyeyi oluma takdim etti. Bundan sonra Diyarbakr bizim ikinci memleketimiz olacaktr. dedi.

EN GÜZEL HATIRAYI HEDYE ETTM

Hatra olarak saklad formay hediye ettiini belirten Dr. Abdurrahman Yakut,Bu formada son ampiyonluun teri ve hatras var. Futbolcular imzalayp bana hediye etmilerdi. Bugüne kadar özenle sakladm. Bu kardeimizi görünce içimden hediye etmek geldi. Diyarbakrls, Rizelisi ksacas ülkemizin her tarafndaki insanlarla beraber hepimiz bu bayrak altnda kardeiz. fadelerini kulland.

Rizeli aile, HDP l Binas önünde evlat nöbetinde bulunan aileleri ziyaret ettikten sonra Diyarbakrdan ayrld.

Ana Sayfaya Git