Sahadaki çukurlara battaniyeli tepki

Mardin 1. Amatör Lig’de mücadele eden Nusaybin Gençlerbirliği kalecisi Ahmet Ay, ligin açılış maçında stadyumdaki çukurları battaniye ile kapatarak, yetkililere tepki gösterdi.

Haberler 22.09.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nusaybin ehir Stadyumundaki zeminde bulunan halnn tahri olmas nedeniyle özellikle kalecilerin olduu bölüm büyük zarar gördü. Kalecilerin büyük zorluk çektii sahada Nusaybin Gençlerbirlii kalecisi Ahmet Ay, açlan çukurlar evden getirdii battaniye ile kapatt. Ay, rakip kalecinin sakatlanmamas için devre arasnda battaniyeyi rakip kaleciye verdi.

Tepkisini çektii videoyla sosyal medya hesabndan paylaan Ahmet Ay, Sahann zemini çok kötü ve sert. 8 yldr bu zeminin deitirilmesi lazm ama kimse deitirmiyor. Yetkili yok, TFFye sesleniyoruz. Milyon dolarlk paralar veriliyor kulüplere bari burann sahasn deitirin. Eer deitirmiyorsanz dileneceiz. Top gelirse ben bu zemine nasl atlayaym. Atlayamam, atlarsam bir yerimi sakatlarm dedi.

Penalt noktasnda açlan çukuru gösteren Ay, Buraya topu koysan vursan top Suriyeyi geçer. Allah için sahamza destek istiyoruz. Yetkililerin bir an önce sahaya sahip çkmasn istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git