Sahadaki oyuncular skoru belirleyecek!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir alışveriş merkezindeki Kartal Yuvası mağazasının açılışına katılan Orman, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberler 03.12.2016 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe-Beikta derbisini iki takm taraftarnn bir arada izleyeceinin belirtilmesi üzerine Fikret Orman, Övünmek gibi olmasn ama bu iin Türkiyeye geri dönmesine en büyük destei biz verdik. Trabzonspor bizim stadmza geldi, biz de imdi Fenerbahçeye gideceiz. Bu durumdan dolay taraftarlarmz da mutlu olacak. diye konutu.

Her iki takmn da derbiyi kazanmak istediini dile getiren Orman, Her iki takm da derbide kazanmak istiyor ama sonuçta sahada oyuncular oynayacak ve skoru belirleyecek. Her maçtan önce söylerim, güzel, insanlara keyif veren ve özellikle de oyuncularn sonu belirleyecei bir maç olsun. Maçn hakemi de tecrübeli bir hakem. Tesir altnda kalmayacan umuyorum. ifadelerini kulland.

Hakemlerin Beiktan yannda olduu eklindeki iddialarla ilgili bir soru üzerine Orman, Beikta ne zaman yukarya çksa, bir ekilde aaya çekilmeye çallyor. dedi.

Derbinin skoru ile ilgili tahminin sorulmas üzerine Orman, Beiktan bakan olduunu ve skor hakknda yorum yaparak tahminde bulunmasnn yanl olacan ve kazanmak için sahaya çkacaklarn söyledi.

Orman, transfer çalmalarnn her zaman devam ettiini belirterek, Derbi öncesi Fransaya gittim. Birkaç maç izlemem gerekiyordu. Bu bize derbi öncesi tatil gibi oldu. eklinde konutu.

Brezilyal futbolcu Dudunun Beiktaa transfer olaca yönünde çkan haberler hakkndaki soruyu da yantlayan Orman, Ben de basndan izliyorum böyle bir söylenti var. deerlendirmesinde bulundu.

Bu arada taraftarlar açlta Ormana büyük ilgi gösterdi. Maazann kurdelesini kesen Orman, daha sonra alveri merkezindeki engellilerin açt bir stand gezdi. Fikret Orman, program sonunda taraftarlarla fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git