Salon bulamayan tekvandocular, sokakta çalışıyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan üç tekvandocu salon ve antrenör bulamadıkları için müsabakalara sokakta hazırlanıyor. Sporu çok sevdiklerini belirten üç arkadaş, Kızıltepeli yetkililerden çalışacak bir salon ve antrenör istiyor.

Haberler 22.02.2018 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepeli Ömer Güne 6, Kadir Kaplan ve Umut Kaplan da bir buçuk yldr tekvando sporu ile urayor. Türkiye ampiyonluu bata olmak üzere birçok müsabakaya katlan 19 yandaki Ömer Güne, arkadalar Kadir Kaplan ve Umut Kaplan için tekvando adeta bir aka dönümü durumda. Ancak üç sporcu çalacak bir salon ve çaltracak hoca bulamyor. Bunun için üç tekvandocu, parklarda ve sokaklarda hazrlanyor. Kzltepe belediye binasnn arkasnda otogara ait bo alanda her gün bir araya gelen üç arkada çalmalarn burada sürdürüyor. Ancak yamurlu günlerde çalamyorlar.

SALON OLMADII çN

Sporu çok sevdiini belirten Kadir Kaplan, Bir buçuk yldr tekvando yapyoruz. Bizim bir tane salona ihtiyacmz var. Açk alanda spor yapmak çok zor. çamur ve yamur var. Bir salona ve bir antrenöre ihtiyacmz var. Müsabakalara hazrlanmak için yetkilerden bir salon istiyoruz bu sporu sevdiimizi için yapyoruz. Bu sporu hiçbir eye deitirmem. Tekvando güzel bir spor dedi.

Kzltepe Belediyesine seslenen Umut Kaplan, Otogarda spor yapyoruz. Belediyemizden herhangi bir yetkili yardmc olursa seviniriz. Onlara sesleniyoruz. Sporu çok seviyoruz. Bir salon olursa daha iyi olur. Gençlerin spor yapmas için destek olunursa seviniriz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git