Şampiyon Amed Alipaşaspor

Diyarbakır U19 futbol müsabakalarında DSİ. SPORU 4-1 gibi farklı bir skorla yenen Amed Alipaşa spor şampiyonluk ipini göğüsledi.

Haberler 21.04.2016 - 10:04 Son Güncelleme : 21.04.2016 - 10:04

Diyarbakr U19 futbol müsabakalarnda DS. SPORU 4-1 gibi farkl bir skorla yenen Amed Alipaa spor ampiyonluk ipini göüsledi.

Vali Cemil Serhatl Beyaz Tebeir Tesislerinde oynanan final müsabakasnda Amed Ali Paa spor güçlü rakibi DS Sporu farkl malup ederek ampiyon oldu. Ali Paa spor grup müsabakalarnda Diyarbakr DS Spor ile birlikte temsil edecekler.

ENCNN ÖRECLER REKORLARI ALT ÜST ETTLER

Teknik sorumlu Sezai encinin örencileri U19 futbol müsabakalarnda 18 maçta 17 galibiyet bir beraberlik elde ederken rakip alara 77 gol atp kendi kalesinde ise 5 gol gördü.

VAROLARIN TAKIMI NANILMAZI BAARDI

Amed Alipaa sporun genç Teknik sorumlusu Sezai enci, U19 futbol liginde imkanszlar içinde hiçbir kurumun veya ahslarn desteini almadan yenilgisiz ampiyon olduk sporcularmla gurur duyuyorum inanyorum ki grup müsabakalarnda limizi en güzel ekilde temsil edeceiz Diyen genç Teknik sorumlu ENC, Sezon bandan beri gönlü bizlerle olan dostlarmza teekkür ediyorum diye konutu.

ampiyon olan takma kupasn Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Diyarbakr ube Bakan Remzi Dayan verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır