Şampiyon kadroyu bozmayacak

2.Lig’in yeni ekibi Diyarbekirspor’un kulüp başkanı Turan İlgin, geçen sezon 3.Lig’de şampiyon olan kadronun iskeletini koruyarak kaliteli ve takımı hedefine uygun isimleri transfer edeceklerini söyledi.

Haberler 01.06.2021 - 01:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal medyada ortaya atlan isimlerin doru olmadn belirten Bakan lgin,Uzun vadeli baarlarn istikrardan kaynaklandn biliyoruz. Bu nedenle ilk i olarak ampiyon kadronun teknik direktörü enol Demir hocamzla yeniden anlatk. Hocamzla beraber daha büyük baarlara imza atacamza inanyoruz. Kadromuzu bozmayacaz. Hocamzn kalmasn istedii oyuncularla anlaarak iskeleti koruyacaz. stikrarl yapmz koruyarak yeni hedeflere hazrlk yapacaz dedi.

TRASFERDE SEçC DAVRANACAIZ

Transfer çalmalarnda aceleci davranmadklarn da anlatan lgin, hedeflerinin üst lige yükselmek olduunu ancak bunu yaparken kulübün ekonomik koullarna göre hareket edeceklerini ifade etti. lgin,çok para harcayan, çok isimli oyuncu transfer eden deil, takm ruhunu yakalayan baarl olur bu liglerde. Bunu geçen sezon bizzat yaadk. çalmalarmz devam ediyor ama çok acele etmiyoruz. Önümüzde bunun için zaman var. Hedefimiz üst lige yükselmek bunun için çalyoruz. Fakat bu piyasann yabancs deiliz. Kulüp olarak bu konuda yeterince tecrübemiz var. Sokaa atacak paramz yok, her eyi iyi hesaplamak durumundayz. ehrimizin ve kulübümüzün yeni baar hikayelerine ortak olmak isteyen oyuncularla anlaarak yolumuza devam edeceiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git