Şampiyonlar Ligi de koronavirüsten etkilendi

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Paris-Saint Germain ve Borussia Dortmund arasındaki rövanş mücadelesi koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Haberler 10.03.2020 - 12:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünyada hzla yaylmaya devam eden koronavirüs futbol müsabakalarn da engellemeye devam ediyor. UEFA ampiyonlar Ligi son 16 turunda Paris-Saint Germain - Borussia Dortmund arasnda çaramba günü oynanacak olan rövan mücadelesi, Paris Polis Tekilatnn yapt açklamaya göre seyircilere kapal olarak gerçekletirilecek.

Karlama öncesinde PSGde Thomas Meunier ve Marco Verratti cezas, Ander Herrera ise sakatl dolaysyla forma giyemeyecek. Alman ekibinde ise sakatlklar süren Thomas Delaney ve Marco Reus bu karlamada sakatlklar dolaysyla sahada olamayacak. ki takm arasnda Almanyada oynanan ilk karlamay Borussia Dortmund 2-1 kazanmt.

AMPYONLAR LGNDE çEYREK FNALSTLER BELL OLUYOR

Öte yandan ampiyonlar Ligi son 16 turunda rövan mücadeleleri yarn oynanacak iki karlama ile balayacak. talyada oynanan ilk karlamada Valenciay 4-1 malup eden Atalanta, spanyol ekibine konuk olacak. lk maçta ald 4 gollü galibiyetle turun kapsn aralayan talyan ekibi, rövan müsabakasnda elde edecei skorla çeyrek finale yükselmek istiyor. Her türlü galibiyet ve beraberlik haline bir üst tura yükselecek olan Atalanta, gol atamadan 3 ve daha farkl malup olmas halinde ampiyonlar Liginde veda edecek. UEFAdan yaplan açklama ile bu karlama da koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacak.

MOURINHOLU TOTTENHAM TUR PENDE

ngiltere Premier Ligde üç maçtr galibiyete hasret olan Tottenham, sahasnda 1-0 malup olduu maçn rövannda Alman ekibi Leipzige konuk olacak. Rövan karlamas öncesinde ngiliz ekibinde önemli eksikler bulunuyor. Takmn golcü isimleri Harry Kane, Heung Min Sonun yan sra Moussa Sissoko da bu mücadelede sakatlklar sebebiyle forma giyemeyecek. ngiliz ekibinin Portekizli menajeri Mourinho da takmnn hücum hattnda eksiklik yaadn daha önce yapt basn toplantlarnda ifade etmiti. Alman ekibi Leipzigde ise tek eksik Orban.

LIVERPOOL TURU çEVRMEK STYOR

ngiltere Premier Ligde gösterdii performansla iki maç daha kazanmas halinde ampiyonluunu ilan edecek olan Liverpool, spanyada 1-0 kaybettii maçn rövannda sahasnda Atletico Madridi arlayacak. ngiliz ekibinde Brezilyal kaleci Alisson sakatl dolaysyla bu maçta forma giyemeyecek. Jordan Henderson ve Andrew Robertsonun durumu ise maç saatinde belli olacak. Atletico Madrid ise geçtiimiz yl son 16 turunda veda ettii ampiyonlar Liginde bu sezon çeyrek finale çkmak istiyor. spanyol ekibinde bu kritik karlama öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Ana Sayfaya Git